До нашого Аналітичного Центру Всеукраїнського Інституту Громадських Ініціатив з Глобального Вивчення Стратегічних Досліджень (АЦ ВІГІГВСД), останніми днями, надходять численні питання від громадян:

«А які такі причини, такої бурхливої двіжухі навколо Кандидата в Президенти пана Полковника запасу ЗСУ?» (ім'я приховано з міркувань безпеки кандидата)

Ідучи назустріч побажанням трудящих, викладаємо версію наших аналітиків. (після короткого застереження)
УВАГА! Всі дані взяті з відкритих джерел, повний аутсайд. Тому просимо, все залишити між нами, бо аналогічні висновки може зробити кожен, хто має доступ до інтернету.
______

Малопоміченим для широкої громадськості стало підписання, на минулому тижні, угоди між самим чесним Кандидатом в Президенти і Федерацією Роботодавців України.
А подія знакова, бо ФРУ, це на 120%, структура відомого спонсора антиолігархічної боротьби Д.Фірташа.
І хоч в самій угоді міститься лише загальне бла-бла, чи то про розведення гіацинтів, чи то про спільну ловлю метеликів, чи щось таке схоже, всі кому треба, все що треба зрозуміли.
Хто став ініціатором камінг-ауту ми не знаємо.
Чи то віденський узнік так зневірився в людях, що зажадав підписати забов'язання кров'ю?
Чи сам Кандидат вирішив продемонструвати фінансового гаранта багатомільйонних передвиборчих рахунків, щоб додати собі ваги? (Бо, як можна серйозно ставитись до ніщєброда, скромного викладача КМА, в активі якого пару квартир, будиночок і він не може допомогти найближчим родичам у купівлі калорифера?)
Як би там не було, а всім причетним стало ясно, який клан підтримуватиме на виборах «чесних демократів».

В ПОВІТРІ ПОВИС ЗАПАХ ГРУБОЇ ГРОШВИ.
І потягнулися натовпи страждущіх до фонтана животворящєго.

От і всьо.

п.с. Хто захоче розповісти, про те, як Кличко їздив до Відня просити дозволу знятися з виборів і Порошенка з собою тягав — це відомо. То інша історія, ситуація, мотиви і забов'язання. Не рівняйте.
Краще поспівчувайте пану Полковнику, бо мало того, що йому у спадок перепали такі персонажі, як Зімін, Грішин, Березюк і Сироїд, так до нього тепер з непоборною силою ломляться Гнап, квартирооптимісти і їм подібні.