10 лютого

Доводиться пояснювати людям мотиви, що керували Порошенком, під час віддання особистого наказу влаштувати провокації на мітингу Батьківщини на Подолі.
Просто ПП жити не може без благодійності, навіть, якщо це стосується політичних противників. І в цьому випадку, він, як чоловік, як джентльмен зглянувся на бєдствєнно положеніє жінки і вирішив надати пресі привід для обговорення і піару її персони. Виключно із гуманістичних міркувіань. Ну хто б і що б знав про той мітинг, якби не вчасний наказ Порошенка? Отож. А так вже другий день про це товчуть з кожного утюга.
Хоч і не просто це йому далося, бо поліцією керує Аваков, з яким стосунки в нього, самі знаєте, але ж зробив!

Вищий пілотаж — утнути таке ЩОСЬ, щоби заставити пресу говорити про себе безкоштовно. Бо в іншому випадку треба платити за джинсу, а журналюги в нас жадібні, все дорого, грошей не напасешся. Всі шоумени в курсі.
Яскравий приклад продемонстрував В.Зе своїм новорічним ̶г̶а̶н̶е̶б̶н̶и̶м̶ ̶в̶и̶п̶е̶р̶д̶о̶с̶о̶м̶ зверненням до народу України.

Хочу підтримати Петра Олексійовича в його джентльменських починаннях і надати (безкоштовно) пораду, як заставити говорити про себе ВСІХ і ДОВГО.
Засіб стопудовий і головне перевірений на практиці.
ТРЕБА ТЕРМІНОВО ВИЙТИ ЗАМІЖ ЗА ФІЛІПА КІРКОРОВА,
Думаю Філіп Бедросович не буде проти. Гроші зайвими ще нікому не були.
Гучне весілля призначити на 30 березня.

Єдине, треба не баритись. Ідея висить в повітрі і нею запросто може підло скористатися О. Богомолець.