12 січня ·

Через злочинне підняття тарифів на комуналку українці вимушені тікати від холодних батарей до теплих південних країн, щоби погрітися на сонечку і нарешті помитися в душі в готелях, де ціна води (а також їжі і спиртного) включені у вартість проживання.
Масоване розкуповування продуктів у супермаркетах і магазинах примушує мотатися на шопінг до більш розвинених європейських країн.
Раніше повідомлялося, що через нестачу їжі і товарів першої необхідності жителі України вимушені вкладати останні гроші у купівлю нових смартфонів і телевізорів.

«Сумарний пасажиропотік аеропортів України в 2018 році склав 20,55 млн осіб — це найвищий показник в історії. У порівнянні з 2017 роком (16,49 млн осіб) загальний пасажиропотік зріс на 25%.
Найбільший приріст продемонстрували аеропорти Київ (52%), Чернівці (51%), Львів (48%), Бориспіль (20%), Харків (19%), Запоріжжя (15%).
Стало відомо, що Бориспіль очолив рейтинг найбільш швидкозростаючих аеропортів Європи.»

Зрозуміло, що пасажиропотік збільшився за рахунок депутатів ВРУ, злочинних олігархів і сина Порошенка, після злочинного введення злочинного безвізу.
Але недовго їм залишилося знущатися над зубожілим народом — 31 березня наближається невідворотньо і люди скажуть своє слово. Газ стане дешевшим вдвічі, комуналка вп'ятеро, всі будуть отримувати мільйони гривень зарплату і пенсію, спокійно сидіти вдома, замість швендяти по світу і весело сміятися над жартами ̶Є̶в̶г̶е̶н̶а̶ ̶П̶е̶т̶р̶о̶с̶я̶н̶а̶ «95 кварталу», що транслюватиметься по всім каналам телебачення 24/7/365.