В заяві Юлії Тимошенко про готовність увійти в коаліцію зі «слугами» можна знайти багато чого цікавого. Зокрема те, як швидко «Батьківщина» свого часу вистрибнула з постмайданівської коаліції, а тут проситься, і вже не перший раз.

Але показовим є навіть не наполегливе бажання «підставити плече» Зеленському, при цьому формально перебуваючи в опозиції.

Навмисно наводжу цитату з російського сайту: Политик призналась, что на такой шаг ее подтолкнула тяжелая ситуация в экономической, медицинской и социальной сферах страны. «Если президент готов изменить стратегию страны с внешнего бессмысленного управления украинцами на национальную политику (...) вся моя команда готова быть рядом, и мы поможем поднять страну из этих обломков», — заключила Тимошенко.

Заявивши про зовнішнє управління Тимошенко стала в один ряд з Татаровим і Портновим. І зрештою, щось же має стати останньою краплею, щоб «офіційно» вважати її виразником російських інтересів.

Пам'ятаючи при цьому, що саме Тимошенко відіграла ключову роль у тому, що Україні не дали ПДЧ у НАТО під час Будапештського саміту альянсу у 2008 році. Її хіхікання разом з Путіним. Пам'ятаючи те, що у США Тимошенко вважають проросійським політиком. Її газовий контракт з Газпромом. Її присутність на РНБО у 2014 році і вимогу «щоб жоден танк не повинен виїхати з казарми». Її зв'язки з Медведчуком і те, що вона не вилазила з його телеканалів. А після їхнього закриття не те що не підтримала, а й взагалі не прокоментувала цей крок, як і санкції проти Медведчука, якими б декоративними вони не були.

Що цікавого може розповісти Юлія Тимошенко про зовнішнє управління з Росії?

https://t.me/bulavkay