В країні Зеленського стало можливим те, чого здавалося б вже не може бути. Бо ми ж не дикунське плем'я, 21 століття на дворі. Хоча впевнений що у цих «дикунів» порядку, і понять про елементарну честь було більше, ніж зараз в Україні.

Ситуація з Буковелем має один важливий штрих. Олександр Шевченко, якого пов'язують і з цим великим гірськолижний курортом, і з Коломойським, який балотувався на президентських виборах і не вилазив з «плюсів», а зараз балотується у народні депутати по округу на Прикарпатті, на свої фірми отримав мільярди бюджетних гривень у рамках «великого будівництва». І тепер будує свою виборчу кампанію на цій «роботі», яку виконує за кошти платників податків, а видає як свої здобутки.

Мрак у тому, що ці кошти на «велике будівництво» пішли з ковідного фонду. Водночас сама влада в обличчі заступника керівника офісу президента Тимошенка визнала Буковель основним розсадником коронавірусу в регіоні.

«Люди з Буковелю» з подачі влади заробили на туристах, тоді коли інші бізнеси закривалися. Вони ж отримали величезні підряди за завищеними цінами (судячи з цього матеріалу не лише на Франківщині, але й у інших регіонах) саме з фонду, який створювався для боротьби з ковідом. І вони ж" забезпечили" стрибок цієї хвороби. Для ліквідації наслідків якої кисневі концентратори привозять благодійники. І тепер заливають округ з одним найбільших показників захворюваності грошима, які заробили на "ковідному" будівництві, які мали б йти на лікарні, доплати медикам, безкоштовні тести, ліки, компенсації.

Це вже людоїдство, чи ще ні?

https://t.me/bulavkay