Слід чекати найближчим часом заяву Медведчука або Рабіновича про необхідність імпорту російських шкарпеток. Або Ілля Ківа додасть до свого антуражу ісконні портянки.

Жарти-жартами, але всі провали зеленої владної команди дивним чином лягають на руку ОПЗЖ і проросійським силам взагалі, які немов отримують пас для пропаганди.

Запізнення з вакцинацією, відверте зволікання з закупівлею вакцин, яке ще й робиться через фірму-прокладку — сприятливий грунт для того, щоб українцям впарювали російський «спутник-V». Адже ніша вільна.

Ажіотаж довкола підвищених тарифів — ще одна подача Медведчуку, який власне і будує значну частину промивання мізків на «знижці» на газ від Путіна.

Соціологи переконують у тому, що рейтинг ОПЗЖ зростає немов на дріжджах. А в сумі все це показує, кому Зеленський готується передавати владу.

Ну а те, що розслідуються справи проти ветеранів, волонтерів і майданівців, і проти Майдану як такого, завершує цю неприємну картину.

Слід також пам'ятати, що ідеї щодо «народовладдя», референдумів про все на світі тощо, які пропагують «Слуги» — це саме те, з чим Медведчук свого часу розкручував свій «Український вибір».

Україну немов намагається задушити російський спрут, щупальця якого ворушаться в коридорах української влади, в медіа, на рівні ухвалення рішень і на рівні формування та донесення інформації.

План Б. Можливо це він і є.

З планом А не склалося, і з цим піймають облизня.

https://t.me/bulavkay