Хроніка лише одного дня турборежиму руйнування держави і відкату у найтемніші часи виглядає приголомшливо. Не впевнений, що все вдається зафіксувати, навскидку, тільки те, що впало в око. Але ж і день ще не закінчився.

Утворення комісії з призначення керівника САП, що стало головною новиною дня. Комісії, склад якої суперечить закону, що вже має наслідком загрозу втрати Україною безвізу та макрофінансової допомоги Заходу. Втім, очевидно що проблема ширше — це цілеспрямоване руйнування антикорупційної інфраструктури, створеної за президентства Порошенка та при підтримці партнерів, та крок, точніше стрибок в бік ізоляції України, який здійснено в інтересах Коломойського та п'ятої колони, остаточне оформлення альянсу між якими ми і побачили під час голосування.

Сюди ж — відкриття Конституційним судом провадження на предмет відповідності Конституції закону про створення Вищого антикорупційного суду, на формування якого пішло стільки часу і зусиль.

Понад 2 мільярди гривень з субсидій влада перекинула на будівництво доріг. Це особливий привіт тим, хто півтора роки тому був невдоволений комуналкою. По суті, гроші забрали в людей щоб розпилити між своїми.

Вперше за тривалий час Кабмін визнав населений пункт на Донбасі окупованим. Держава офіційно заявила, що більше його не контролює. Ну а чо — перемир'я ж. Згадувати про те, що до 19 року було навпаки, — ЗСУ брали під контроль н.п. у «сірій зоні» навіть не хочеться.

Також сьогодні стало відомо, що бойовики у ТКГ хамлять, ставлять ультиматуми і шантажують. Такий ось «мир».

А Генштаб натомість замовив якісь дорогущі ручки на сувеніри. Всім іншим очевидно армію забезпечено.

Десерт — депутата від слуг Юрченка, спійманого на хабарі, як виявилося раніше затримували за крадіжку 4 пляшок пива в магазині. Еліта!

Російського репера Басту знову пускають в Україну.

Думаю, що щось забув. Але це не проблема. Насправді, тепер таким є майже кожен день.

Аж голова обертом.

https://t.me/bulavkay