У багатьох на пам'яті епізод президентської виборчої кампанії, коли Петро Порошенко прийшов на «ворожу територію», в ефір програми «Право на владу» каналу 1+1.

У чинного президента у свою чергу є можливість показати, що він справжній Голобородько, проста і доступна людина «з народу». Достатньо прийти в ефір «Прямого» і відповісти на питання. Бажана при цьому присутність в студії Гео Лероса.

Бо у випадку з Порошенком, приміром, на ефірі були прокурор Кулик, і «позеленівший» очільник Одеської ОДА Степанов, той що міністр зараз. І не тільки вони.

Це була б серйозна демонстрація того, що свободі слова в Україні нічого не загрожує на тлі нової хвилі інформації про шалене бажання влади припинити мовлення «Прямого». До якої ставишся особливо серйозно після зізнань керівника групи слідчих ДБР Корецького, який заявив, що керівництво ДБР вимагало арештувати телеканал як речовий доказ.

Хай би ефір вів ще й Матвій Ганапольський, той, якого «квартал» назвав «ганачешским». Напевно, вважають що це смішно.

І охочих заспівати «горіла сосна» теж знайшлося б багато, тільки цього разу «горіло» б все — економіка, боротьба з вірусом, армія…

До ситуації з Прямим є ще кілька риторичних зауважень. Чому перевірки і провадження стосуються його, а також Еспресо, а не медведчуківських каналів, які відпрацьовують інформаційну політику країни-агресора?

Як можна боятися критики, коли сам побудував свою кар'єру на критиці, а часто просто на приниженні інших?

https://t.me/bulavkay