Браво, просто браво, пане Зеленський!

Отримати таку оцінку від відомих експертів на сторінках The Washington Post, і то лише через рік з хвостиком роботи — це справді визначне досягнення.

Особливо «тішить», що провідне американське видання не оминуло написати й про труну, яку підкинули до будинку екс-глави НБУ Якова Смолія вже після його відставки.

Що за закони панують у цій дивній Україні, і хто нею реально управляє, якщо такі речі є можливими? Цими питаннями задаватимуться інвестори, і тікатимуть чимдуж звідси. Над ними думатимуть міжнародні партнери, і не розумітимуть, навіщо підтримувати відвертих шахраїв.

Додайте сюди заяви керівника групи слідчих ДБР Корецького про тиск у справах Порошенка, численні попередження з боку дипломатів і просто друзів України про те, що Зеленський йде шляхом Януковича, щоб зрозуміти, яка «папочка» вже назбиралася щодо нинішнього українського «лідера».

Але ключове — його слово нічого не варте. Ми це знали і раніше. Знаходили підтвердження, коли він брехав про маски, про готовність припинити розведення, якщо триватимуть обстріли, про Авакова і т.д. Тепер це вголос говорять і в світі.

Твоє слово нічого не варто — це тавро, клеймо і «путівка в життя». Довіри до Зеленського вже не буде. Ніде.

https://t.me/bulavkay