В Україні черговий антирекорд щодо кількості інфікованих коронавірусом. І чесно кажучи, озираючись на перебіг протидії поширенню цієї зарази по-зеленські, вкотре біжиш чинити охуєватор.

Карантин, по ідеї, мав би дати можливість підготувати медицину і уникнути кризового навантаження на неї. Самоізоляція обійшлася країні і багатьом родинам у кругленьку суму, при цьому держава фактично нічим не допомогла ні бізнесу, ні найбільш вразливим верствам суспільства.

Опіку над останніми взяли на себе волонтери. Так само вони значною мірою надавали лікарям усе необхідне для їхнього захисту. Але волонтери не здатні замінити собою владу.

Тому, відсоток інфікованих лікарів залишається надзвичайно високим. Кошти виділені на боротьбу з пандемією витрачаються незрозуміло як. І головне — в цьому питання в державі, як і багатьох інших сферах, настав хаос. Хоча Україна мала час і можливості провести цю роботу системно і якісно.

Запізніле і недостатнє тестування, від чого неможливо скласти реальну картину поширення хвороби. А люди вже розслабилися, бо втомилися, і втратили довіру до керівництва країни.

Бажання Зеленського пропіаритись на цій темі — шоу в Санжарах, смішна і недостойна брехня з вантажем «Мрії». Він то нападає на місцеву владу, то сам іде в ресторан, то стрибає у бункер. Повний велюр.

Замість повноцінного і грамотного інформування, українців виявляється хотіли полякати. А на медиків просто забили, ухваливши фактично не робочий закон щодо гарантій компенсації на випадок зараження.

Виходить, що усі втрати економіки під час карантину були впусту, бо влада сама повністю втратила контроль над ситуацією.

Брехлива і некомпетентна команда інакше і не могла. І це якійсь унікальний досвід в світі, коли десятки мільйонів людей стали заручниками не лише вірусу, але й відвертих дурнів.

https://t.me/bulavkay