Ще невідомо чим це все закінчиться, але коронавірус вже переписав історію, точніше деякі зі сценаріїв.

Адже у лютому багато аналітиків попереджали про намір увінчати парад Перемоги 9 травня у Москві новими зірочками на імперській короні чи то у вигляді Білорусі, а можливо й України.

Зараз це виглядає вже як щось призабуте і не актуальне, але ще два місяці тому ми жили в іншому світі. Логіка поведінки українських гравців теж диктувалася, та й диктується старими уявленнями, за інерцією.

Втім, і це було б логічно, «божественна пауза» на яку поставлено світ, дасть можливість і українськими елітам усвідомити нову реальність: Росія не може дати грошей, вони залишаться тільки на Заході, безкарно грабувати Україну небезпечно, Путін не прикриє. Цілі сфери економіки якщо й не підуть у небуття, то зазнають значних втрат.

До яких змін це може призвести у внутрішніх політичних розкладах не ясно, але українська політика за карколомністю сюжетів вже не раз перевищувала «Гру престолів». Зараз для всіх, хто не є політичним самогубцею, має наступити «водяне перемир'я». А далі, після того як вони роздивляться навколо, можливо ми побачимо такі коаліції і об'єднання, які всіх здивують.

Не дивіться фентезі, читайте новини.

https://t.me/bulavkay