Подейкують, що частиною домовленостей між Банковою та Саакашвілі є виділення наближеним до нього особам кількох посад. Сакварелідзе має повернутись до генпрокуратури, а у випадку успішного зняття Ситника, в.о. керівника НАБУ має стати Угулава.

«Пакет послуг» від Міхо та його команди «месників», який нібито він запропонував в обмін на це Зеленському — «мочити» Пороха. Тепер вже не руками зашквареної Венедиктової або токсичного Портнова, а руками «грузинських реформаторів-антикорупціонерів».

Щоправда, як ми знаємо, історія з Саакашвілі вже вилилася у дипломатичний скандал з Грузією. Його кандидатура не має підтримки навіть серед «слуг», що вже говорити за інші фракції. Більше того, як людина, що має непогашену судимість, не важливо в якій країні, Саакашвілі не може бути призначеним в уряд згідно з українським законодавством.

Загалом, «геніальний» задум, який має всі ознаки звичайного хайпу. Якщо ж все насправді так погано, і Зеленський дійсно вирішив вдатися до послуг цих політичних заробітчан, до рівня яких скотився екс-президент цілої незалежної держави, то це означатиме початок не лише кадрових, але й політичних конвульсій Зе.

https://t.me/bulavkay