Гідним подиву є те, з якою наполегливістю Володимир Зеленський виступає у ролі головного іміджмейкера Петра Порошенка.

Публічні виклики на допити, які перетворюються на громадські акції та привертають увагу, абсурдні підозри, які викликають сміх і заперечення навіть у затятих противників п'ятого президента. Публікації у впливових світових ЗМІ щодо тиску на ПП.

Вже й Сергій Лещенко криком кричить у своєму блозі, що з такими звинуваченнями Зеленський, а точніше — Коломойський через своїх депутатів і Портнова скоріше допомагає Порошенку, ніж навпаки.

Подальше розкручування маховика політичних репресій, а судячи з останніх подій влада стала саме на ці рейки, також призведе до протилежного ефекту ніж той, на який очікують на Банковій. До того ж, вустами Арахамії і Бужанського там вже повністю розкрили всі свої карти, і зробили фактично явку з повинною, перетворившись з тих, хто звинувачує, на обвинувачених. А самі ці пани по суті вже отримали статус свідків у майбутніх кримінальних провадженнях, чи, як мінімум, свідків під час розгляду справи у європейському суді з прав людини.

Насправді, щоб політично нейтралізувати Порошенка Зеленському достатньо було б виконувати свої передвиборчі обіцянки. Але він, схоже, пам'ятає лише про обіцянки, які дав Путіну.

Тому п'ятому президенту, який, як відомо, є дзюдоістом, нічого не залишається, як перекваліфікуватися у майстри з айкідо, щоб використовувати силу, енергію, а радше сказати — дурь своїх опонентів. Якими рухає сліпе бажання помсти.

Що, як відомо, нічим добрим для таких персонажів не закінчується.