Соціологія, яку було оприлюднено наприкінці лютого, може цілком серйозно вплинути на музичний ринок. Якщо Вакарчук врешті решт повністю відмовиться від концертів, і стане таки політиком, звільниться одразу кілька майданчиків для виступів.

Якщо ж без жартів і без сміху (хоч як же без них обійтися?) то показники «Голосу» — найкраща за останній час ілюстрація того, як українці люблять лупити себе граблями по лобі.

Попереджали ж, що свого часу ставши депутатом за списком «Нашої України» Вакарчук невдовзі склав мандат. І він повністю себе тоді показав.

Була вже така партія «білих комірців» — «Самопоміч», яка також пройшовши до Ради самознищилася.

Але ні. Вирішили проголосувати, щоб вже менше ніж за рік розчаруватись.

Згідно з опитуванням КМІС «Голос» поступається навіть практично «мертвій» «Українській стратегії» Гройсмана, і має однаковий результат з «Партією Зелених» (хто це взагалі?). Якщо так піде далі, то цю партію в опитуваннях просто не буде помітно.

І навіть Пінчук зі своїм телеканалом, з якого не вилазять партійці Вакарчука, не в змозі допомогти політсилі яка перебуває не в опозиції, але й не в позиції, а в якійсь напівпозиції, паралельно допомагаючи «слугам» протаскувати потрібні законопроекти.

От тільки розпорошених голосів вже не повернеш.