От хоч вбийте, а я не бачу жодної користі для держави в проведенні даного попсового конкурсу. Я не є прихильником такої музики й ніколи не дивився цей конкурс, мені було байдуже хто переміг і чому, знаю тільки, що переможця завжди обирають з кон'юнктурної точки зору, але в цей раз воно мене ще й бісить ... як можна у час економічного спаду й війни з бюджету виділяти чималі кошти на розваги? Якого біса Руслана погепає дикими танцями на сцені й отримає з бюджету за це аж 400 тисяч гривень, я вже на кажу про Джамалу, виступ якої коштуватиме майже один мільйон. І це лише одні з пунктів витрат. Безглузде марнотратство, як на мене ...

Загалом на виступи українських співачок держава витратить 1,5 мільйони гривень! Про це повідомляється на сайті «Прозорро». Невже Джамала відмовилась би виступати скажімо за 100 тисяч? Де ж її патріотизм й біль за втрачений Крим? Гроші не пахнуть, адже.

Крім того, ТОВ «Президент фільм України» Тетяни Білозьорової отримає 1,8 мільйони за виробництво короткометражного фільму «Євробачення з Вєркою Сердючкою». Себто Данилку, який хоче аби у Києві замість проспекту Бандери був проспект Януковича, теж перепаде від такої «євроінтеграції».

Отже, на медицину, освіту, науку, дороги й армію у нас в бюджеті коштів немає, але на гулянки з Смердючкою, аж бігом знайшлися.

На цьому моє обурення не закінчується, ідея провести конкурс на Майдані, де три роки тому були жахливі розстріли й Герої гинули за Україну по-іншому, як танцями на кістках й крові не назвеш. Невже у нас вистачить цинізму скакати на цьому місці, коли там стоять світлини Небесної сотні?

590c78205c2ec.jpg