Весна, квітень, гумор...
В часи кучмо, та й в інші, була ідея про те, щоб скинутись грішми країною для найму кілера, щоб позбутися того ж кучмо, наприклад. Щось тоді не пішло. Може відродити стару добру ідею?

Є ж сайт для петицій громадян. Такий же створити і за кількістю голосів визначати «кандидата», до речі, може знову перемогти «водинтур», скидаємось, виставляємо замовлення і ціну винагороди за виконання. Гадається в світі знайдуться такі собі найманці, які не проти заробити. І проблема за проблемою почне зникати сама по собі.

Правда трішки грошей буде коштувати, але щось така думка, що на це менше піде, ніж на утримання цих розумово-знедолених і культурно-обділених. Можна робити це лише раз на рік, якщо є побоювання. Така собі «номінація року». І того вистачить для вироблення стимулу працювати на благо країни та українців, замість того, щоб працювати лише на реалізацію своїх схибнутих бажань.

Що найцікавіше, то це те, що закордон вони боятимуться їздити, бо там їх буде легше «зустріти» закордонним виконавцям. Вже менше грошей з казни буде йти на їхні закордонні подорожі та розваги. А там може зрозуміють, що пора вдома порядок наводити і стануть державниками. Ми і замовлення «знімемо», а неустойку вони вже самі компенсують всім охочим.

А може, в нас армійці на техніку та спорядження зможуть заробити, бо там й досі волонтери дають, що треба, а держава, що може. Так що ініціатива варта бути обговореною на рівні всієї країни. Ну а що — самоврядування в дії. В Європу нас, все одно, не беруть, тому цінності вони свої можуть собі залишити і сказати нам нічого не зможуть.

А США? Трамп точно таке зацінить і зрозуміє, що ми передова країна в світі (з такою то самоорганізацією). Китай підтримає, бо вони корупціонерам також вкорочують віку. Ісламський світ тільки сильних поважає, і тут ми підійдемо. Коротше, одні плюси і причому на всіх рівнях. Так що, шановні, робимо сайт та замовляємо крематорій.

Взагалі, перший раз треба буде такий, знаєте,... зробити, зробити, щоб запам'ятався. Рекламну компанію провести. Потенційними кандидатам повістку якусь вручити чи посвідку. Все в прямому ефірі показувати. Таким чином, ця справа за рахунок реклами ще й себе окупить. Продавати по світу права на трансляцію. А потім можна буде і права на проведення такого шоу закордоном продавати.

Сайт, врешті, багатьма мовами зробити — всі «кандидатури» знайдуть собі почесне місце, ще і некрологи там розміщувати зі словами скорботи, ну або без таких слів. Тоді поза межами нашої Батьківщини може порядок почне поставати.

Ще, наприклад, якщо виконали замовлення з України — героя України давати та пожиттєву державну пенсію. Видається, що таке вже існує, але на загал ніхто не виносить, а тут тобі всі «в курсі», все чесно. О, і податок ще брати із суми замовлення. Ще і так казна поповниться. Одні плюси, що тут скажеш.

До речі, нехай буде мир та спокій у всьому світі, бо ж Великдень...