Потрібно подякувати. Подякувати за те, що нарешті згуртувалися. Нехай в Свободі вистачає людей при владі, нехай ПС ще не вистачає політичного хисту, нехай Патріоти пов'язані із поліцією. Але це сталося — об'єднано виступатимуть 22-го числа. Повірте — це знаменно. Амбіції одиниць нарешті стали нічим у порівнянні із прагненням тисяч.

Цікаво, що все розпочнеться о десятій ранку в середу: до вечора щось може «накипіти» і в кінці тижня, у випадку чого, підтягнуться області. Так що побажаємо силовикам та владі (саме в такій послідовності) достатньо розуму, щоб почути і вислухати, замість розгніватись і розігнати. Бо це буде останній хибний крок хапуг. Чекатимемо середи та розвитку подій. Хто що не встиг — встигніть. Є ймовірність різкого повороту подій. Можете ще списки скласти кого б «провчити» за хабарі, розпусту, розповсюдження наркотичних речовин та таке інше. Так про вся випадок... Родичам із переферії подзвоніть, поцікавтесь як здоров'я та як до них дістатись — можливо діток прийдеться із столиці перевести. Краще перестрахуватись.

Ну це так до слова, пофантазувати. Мабуть. Просто радує об'єднання, на яке чекали стільки часу. Всі ми різні і в деталях по-різному бачимо реалізацію своїх вимог. Але ж хіба можна окремо йти та ще й боротись один з одним при однаковому баченні кінцевого результату — Української Самостійної Соборної Держави? Ні. Отож шанс всім згуртуватись і йти одним фронтом. Головне, щоб завжди разом, як-то кажуть, і в біді, і в радості.

Щоб, коли сурми прозвучать, вийшли всі, хто любить цю землю, а там і з-за кордону повернуться розчаровані, бо знову повірять.
Частіше би так всі купою виступали та висували вимоги громади. Тільки велике прохання всіх тих, хто роз'єднуватиме — вішаєте, хоча б за ноги, і доки не скажуть на кого працюють — не відпускайте. Велика справа стати до гурту і ще більша його триматись. Але потерпіти треба не багато часу, років з десять єдиного пориву, і результат буде відчутний десятиліттями.

Отож, подякуємо за те, що знову поряд із вірою та надією тепер ще є і певна впевненість. Нехай всі погинемо, але тепер як одне ціле, а тому велику дірку від бублика та смерть ворогам!