На свята прийнято багато приймати алкоголю. Крім того веселощі, вихідні, і, особливо юні та безумні, можуть прийняти поряд із алкоголем і іншу отруту. Так знайте, все це на нашій із вами совісті. Замість того, щоб показувати приклад здорової людини, дорослі, а отже розумніші в теорії, повинні обійтись без прийому отрути. Більш того, попереджати вживання отрути іншими, будь-яким доступним чином. Робіть зауваження, кажіть як це гидко, коли людина себе не контролює, наприклад, жінки.

Як взагалі можна з берегині-матері перетворюватись в свиню-розвратницю?! Діти, в яких організм ще слабкий, вже напоюють себе до стану мерця. Відбирайте і прямо біля «жертв» виливайте, висипайте, роздирайте, псуйте. Нехай сваряться, нехай червоніють від люті, але колись все ж таки дійде. Не велике діло робити фізичні зауваження бухим людям, але підмочити репутацію їм можна та треба.

Якщо зі знайомими так не виходить, то зніміть на відео і викладіть результат на загал. Попередньо можна попередити, що при вживанні матимуть наслідки. Дійте, дійте, дійте. Пам'ятаємо, що ми несемо відповідальність за все суспільство навіть при тому, що більшість дегенерати з нашої точки зору.

А от тих, хто постачає отруту людям — о-о-о, це вже інша справа. Їх можна виховувати фізично стільки, скільки душа того бажає. Щоб відбити (у всіх смислах) в таких покидьків бажання псувати життя людям і стопорити розвиток нації. На таких відривайтесь до схочу, головне без наслідків для себе. Всім покидькам зустрітись з кригою покритим асфальтом чи просто землею, а всім вартим забезпечити цю повчальну зустріч!

Всім пацифістично налаштованим людям чи хто не матиме нагоди допомогти нашому народу в ці дні — просто поводьте себе достойно, щоб лише ваш приклад був, хоч і пасивним, але проявом справжнього українця!