Багато останнім часом войовничих, жорстких, неприємних повідомлень та кривавих і турбуючих подій. У всіх поганий настрій. Всі як зомбі: злі та ворожі....

Але як же чинити: занурити всіх в оману свята, в той час як хлопці гинуть, як все більше сімей далі, ніж на квартал-два не заглядають із планами на майбутнє? Солодку брехню всім? Чи може приймемо дійсність, перестанемо її обходити, а почнемо її змінювати?

Хочете хороших новин — станьте творцем таких новин: візьміть патронат над сім'єю загиблого бійця, провідайте військовий шпиталь, назбирайте коштів та придбайте те, що саме зараз потрібне на фронті, запишіть приємне послання для війська і добровольців. Військові події — не ваше, то усиновіть дитину з дитячого будинку; насаджайте дерев, де їх повирубували; коли кригою вкриваються озера та ставки — зробіть там ополонки для того, щоб риба могла дихати; вдягніть якісь райдужний костюм і йдучи вулицею просто посміхайтеся. Але перестаньте лицемірити кажучи одне, а на ділі роблячи інше. «Під лежачий камінь вода не тече» та й чого варті думки без діла.

Всім нам потрібно пам'ятати вислів: «Хочеш миру — готуйся до війни». Завжди мусимо гартуватись, готуватись, тренуватись і допомагати іншим вартим людям. Будьмо здоровими ззовні та зсередини. Мирного нам неба та нехай кожен отримає по заслузі. І, якщо ця «заслуга» вас налякає, то подивіться чи були ви вартими іншої винагороди за ваші вчинки. Все від нас. То ж вперед, привносячи світло в цей темний від кривих вчинків та бездіяльності морок.

А там дивись — знову будемо жити в світі правди.