Коли людина смертельно хвора, то починає задумуватись над пройденим шляхом, хоче зробити щось «більше» або встигнути щось для неї важливе. Перестає бігти за робочими справами, але поспішає із справами особистими. Їй захочеться спробувати вилікуватись альтернативною медициною або зовсім буде вже байдуже на здоров'я. Кардинальні зміни все одно настають. Фатальні, все ж таки, чи ні — це питання.

От і в нашої єдиної Батьківщини зараз смертельна хвороба. Вона часто згадує минулі звершення і ще хоче «встигнути». Щоб одужати звичайні методи вже не допоможуть. А живих знавців альтернативних методів знайти дуже важко. Потрібна шокова терапія чи пустити все на самотік — раптом одужає. Як тут бути? «Радикальне втручання» національно-правильного спрямування за допомогою рішучих методів із видалення злоякісних утворень в середині країни та відновлення захисних бар'єрів щодо зовнішніх негативних факторів.

Знаєте який лікар найефективніший — правильно хірург. Він видаляє в разі чого, зшиває тощо. Кардинальні методи використовує. Зараз, щоправда, є спеціалісти з відновлення тканин, які також увійшли у список найкорисніших лікарів. Але вони будуть залучені на наступному етапі, а зараз потрібне саме хірургічне втручання.

Ще необхідно подумати над підтримкою захисних функцій під час безпосереднього втручання та післяопераційної реабілітації. Добре мати ще для цього доглядальницю, але в нашої країни такої немає. Всі довкола шакали. Тому ми маємо бути і за хірурга з анестезіологом, і за реабілітолога, і за відновлювачів різних тканин, і за доглядача, а головне за Захисника на протязі усіх етапів шокової терапії.

Ну що, готові лікарями побути?