Так, знову мова про електронні декларації. Але ні, не про них. Про нашу із вами реакцію. Тобто її відсутність. Ви уявляєте, щоб ви останнє комусь із знайомих віддавали, бо він плакався на біду, що прийшла і все таке. А потім виявилось, що в нього і рахунки, і майно, і все, в принципі, нормально. Щоб ви зробили? Побили. І правильно. Доки одні у всьому відмовляють віддаючи все іншим, ці інші жирують. За таке треба бити і сильно, і ногами в тому числі. Що маємо в результаті офіційних декларації — всі в шоці, але що? Нічого, немає реакції. Можна вже, мабуть, на вулиці забрати все в когось і сказати, що так треба. Тобі віддадуть. Стадо зомбованих, ні не рабів, — там вибору не було. Це кріпацтво, шановні. Все, клініка. Діагноз визначили. Лікуватись треба. Фізично.

Все одно, на служби там якісь і так далі. На реакцію світу, а вона є. Можливо, через світову реакцію і спочатку дали транш, щоб не злякати. Мабуть більше траншів не буде. У здоровому глузді такій країні хапуго-влади ніхто нічого не дасть. Ну або ті, хто дає, в долі.

Все одно, на реакцію ватників, вишиватників, і ще якихось «-ків». Запитаємо хто з них, декларантів, при таких статках дав хоча б 10% на армію, волонтерську діяльність, допомогу переселенцям? Хто з них заробив статки чесно (риторичне запитання)?

Все одно, як вони собі ті зарплати попіднімали. Але ой як має значення наша з вами реакція. Варіантів покарати за те, що зробили з країною багато. Але пам'ятайте, що «пропускна» здатність крематорію на Байковому кладовищі має визначені межі. І одного скаліченого залишіть, будь ласка, щоб сидів чи лежав на вході в і нагадував, наживо, наступним обраним про можливу реакцію суспільства. Сподіваймося, що тільки не «можливу», а обов'язкову. Бо тепер ясно, що кріпацтво повернулось, в іншій формі.

І або гайдамаччина повернеться, або німі знову йтимуть на панщину і діточок своїх вестимуть. А обирати нам.