Містралі все ж таки у московії. Ще одна стіна між Угорщиною та Сербією від нелегальних мігрантів. А в яких тільки Гішпаніях не відпочивали як не одні ординські очільники, то інші кримінальні злочинці. І на нікому невідомих швейцарсько-австрійсько-монако-ліхтенштейнських рахунках невідомо чиї гроші окупантів лежать. Коротше, все як в нас, от тільки цивілізованіше.

Продати зброю потенційному супротивнику. Ну будемо думати, що ті кораблі і дійсно погані та будуть лише баластом в збройних силах москвабаду. Їх там важко обслуговувати і вони легка мішень чи що. От тільки факт залишається фактом: ніколи агресору нічого, навіть за гроші. А виявляється за гроші — все, що хочете.

Стіна, стіни від мігрантів. Це ще один цікавий момент лицемірства та гуманності заразом. Як вони вам так заважають, то просіть близькі «по духу» країни приймати біженців та решту шукачів кращої долі: Іран, Саудівську Аравію та решту. Але там мабуть пошлють зі своєю гуманністю. А Європа правду казати не знає як. Ні собі, ні іншим. Не вийде з Європи Америка. Сподіваюсь. Бо для цього прийдеться знищити все місцеве населення (ну чи в резервацію) і замінити всіма, хто туди попаде. Хоча лицемірна Європа заслуговує на вогонь та полум'я. І ще вони платять таким, як ми, країнам за розміщення на наших територіях таборів для мігрантів, куди вони їх зможуть «сплавляти». Так от чинять при всіх своїх голосних заявах про рівність всіх і світову рівність загалом. І знову всі рівні, а хтось «рівніший».

А про те, що в них відпочивають та лікуються безліч північних бандюків як, наприклад, кобзон, взагалі говорити відсутнє бажання. Як і про те, чи не мають вони змоги перевірити чиї гроші лежать на рахунках в їхніх банках. Але кому то треба — місцеві дуже економні, а заїжджа «еліта» орди та решти домбамбв дуже щедра і смітить тим, чим вони потім платять за газ. Газ — природній ресурс. В 21-му сторіччі, в країнах із постіндустріальним типом економіки. Можливо чогось ми таки не розуміємо...

Гуманність європейська, себто лицемірство цивілізоване виходить. А до чого все це? А до того, що тільки самі самостійно на своїй рідній землі збудуємо вільну квітучу міцну державу.

Гумореска про єврея (Європу) в лазні: «Ви або хрестик зніміть, або труси надіньте»...