Враження від мультфільму — дякую команді митців, що доклали зусиль до створення цього прекрасного по-справжньому дитячого мультфільму. Є до чого причепитись фахівцям: десь монтаж підвів, десь графіку чи то недоробили програмно, чи що... Але однозначно цей мультфільм можна назвати якісним, українським і, що дуже радує — дитячим, а не задля комерційної вигоди доросло-дитячим, що важливо як на мене. Можна дивитись з дітьми, внуками, племінниками, молодшими братами та сестрами сміливо без побоювань, що буде жарт для дорослих. І своя атмосфера: сюжет, на відміну від американських, «затягнутіший», але справжній, події так само довше розвиваються.

Дуже приємно за свій світ, який можна сміливо назвати нашим: рослини наші, побут наш. Кажан з голосом Андрієнка — смішний персонаж. І приємно, що українська мова жива. І приємно, що персонажі всі світлі, гарні. На Заході можуть з цим проблеми бути, хто розуміє про що йде мова. А так, можливо хто поправить, перший наш дитячий мультфільм такої якості за останні десятиліття. «Дрімворкс», «Піксар», «Дісней» за анімаційною довершеністю краще роблять, але то поки що. Якщо, звичайно, не перекуплять наших спеціалістів і ми дружно будемо ходити у кіно на наші фільми та мультфільми.

Сподіваємось, що створять цілу серію таких гарних повчальних мультфільмів, що базуються на наших казках. А ми як вдячні глядачі будемо підтримувати та поширювати ці творіння. Бо тепер можна буде наших дітей вчити за нашими мільтфільмами з нашою міфологією, нехай і переробленою на сучасний манер. Наші виробники іграшок тепер зможуть наших мультиплікаційних героїв виготовляти. Шкільне приладдя із їхньою символікою тощо. Приємно, що тут скажеш.

Отож подякуємо, підтримаємо і поширимо. Хай кожен з нас створює щось по-справжньому варте уваги.