Просто, щоб ми знали, що можна досягти результату навіть у надважких умовах. Пам'яті сильного українця. Його коротка біографія.

«Народився в селі Коропець Тернопільської області. Отримав початкову освіту за польського і радянського режимів. Далі навчався під час німецької окупації, середню освіту здобув у таборі біженців у Німеччині відразу після Другої світової війни. Отримав дипломи бакалавра і магістра у галузі інженерії в Університеті Торонто, диплом магістра менеджменту й звання доктора економічних і суспільних наук — в Університеті Женеви.

Від простого лісоруба до радника Президента — професійна кар'єра цієї людини вражає. Інженер, винахідник, викладач, директор Міжнародної школи менеджменту, модератор семінарів з філософії, голова міжнародних конференцій, консультант у понад семидесяти країнах на всіх континентах Богдан Гаврилишин активно працював для поліпшення долі людства.

Він автор трьох наукових праць і понад ста статей різними мовами. Член Ради Всесвітньої академії мистецтва і науки, член Римського Клубу, іноземний член Національної Академії наук України. Одержав п'ять почесних докторатів, був відзначений Золотою медаллю Президента Італійської Республіки і двома медалями від Президентів України.»

Взято з його праці «До ефективних суспільств. Дороговкази в майбутнє: доп. Римському Клубові». Причому присвятив цю працю: «Моїй Батьківщині — Україні — присвячую».

Отож, наступного разу коли в голові промайне думка здатися — пам'ятаймо про те, хто ми. І що здаватись можна принаймні після дев'яноста років і купи досягнень та здобутків для себе і вартих людей. А краще ніколи.

«Доля України в руках українців. Будемо сподіватися, що ми готові до такого виклику.» — Богдан Гаврилишин.