Настали достатньо холодні дні і ті, хто не загартовується, а просто дивиться за своїм здоров'ям, вдягаються відповідно до погоди. І це правильно — доглядати за собою, бо в здорову тілі — здоровий дух.

Але у нас жіночки і дівчатка, які чомусь думають, що мінімальної довжини спідниці при відсутності теплих панчох сприяють заведенню щирих відносин, нехтують собою. А потім: переохолодження сечового міхура, простиглі нирки і жіночі органи. І щоб відновити своє тіло, скільки потім доводиться витрачати зусиль. І що цікаво, коли ті, для кого наша прекрасна половина старається, бачать яке здоров'я в їхніх коханих і що не виходить завагітніти, беруть і йдуть... І частіше за все правильно роблять, бо якщо доросла людина не може доглянути за собою — як вона буде доглядати за дітьми та який приклад їм показуватиме.

Виглядати гарно можна і без нехтування своїм здоров'ям. Людство придумало стільки різноманітного вбрання, що вибрати для себе мабуть просто справа смаку. А хлопцям можна і просто посміхнутись. Що ж до чоловіків — справжні і так все бачать та розуміють, а інші — навіщо такі жінкам. Пора закінчити з перейманням телевізійних, соцмережевих та інших поп-думок без об'єктивного на те погляду. Запитайте тих «кому за» якби вони одягались в холодну погоду, повернись вони у своє минуле? Добре, коли є здоров'я, але воно як і честь любить, щоб його берегли. Тому бережіть честь та здоров'я з молоду, бо як показали останні роки, ще буде нагода покласти своє здоров'я заради чогось більшого, ніж просто на недолугі погляди на короткі спідниці чи загравання на роботі.

Короткі спідниці для вечірок і тепла, а в холодну пору роки — дивіться за собою. Чоловік завжди піклуватиметься за захворілою коханою дружиною та матір'ю своїх дітей, якщо знатиме, що вона доглядає та доглядала себе замість того, щоб пускати протяг куди не треба.