Навіщо чекати доки прибиральники прийдуть і приберуть сміття з вулиць, якщо ви це можете зробити самі, особливо, коли воно смердить і заважає. До чого це? А до того, що в нас за вікном купа гівна, яке заважає нам жити і прибирати його ніхто не хоче, або прибирають дозовано, бо як же без нього. Тому потрібно самим брати «прибирання» в свої руки. В ночі, якщо соромитись. По одинці чи групами гарних друзів. І прибирати, прибирати. Так, щоб офіційні прибиральники не бачили та інше гівно не бентежилось.

Треба пам'ятати, що гівно залишене за спиною — вилізе рано чи пізно «боком». Звичайно є надія, що воно розкладеться само. Але зараз такий час — час гівна, на жаль. Тому тільки яра боротьба із сміттям та гівном зможе допомогти перетворити нашу країну та наше суспільство. Закопуйте в землю, спалюйте. Позбавляйтесь гівна скрізь, де можете. Звичайно, гівно може завдати удару у відповідь. Тренуйтесь і будьте готові до цього. Зате ваші діти будуть безмежно вдячні вам за залишене для них чисте суспільство та навколишнє середовище. Бо, якщо ми не переможемо бодай власне гівно, то навалять ще й з закордону і тоді вже зовсім не впоратись. Доведеться виїжджати з країни, де все залежить від гівна. І не факт, що в країні, в яку попадемо не менше того гівна і прибиральники не такі ж формальні як в нас.
Є варіант стати прибиральником і повсякчас допомагати очищувати країну від гівна, але не дадуть повністю очистити, бо тоді доведеться скорочувати прибиральників, адже гівна ставатиме дуже мало та й без нього не буде життя фанатам гівна. Вперед до боротьби із гівном, гівнопоклонниками. І не бійтесь, якщо за таке хтось і вас назве гівном. Головне, щоб ви були впевнені, що це брехня. Все має бути в якихось межах. Зараз, так сталось, що гівно переважає в рази. І смердить, і заважає, і нав'язує.

Якщо не ми, то хто? Якщо не зараз, то коли?