Хто що думає про Ердогана? Новий султан і час тоталітарних країн повертається? «Троянський кінь» москвабаду від якихось спецслужб? А може все простіше і знову за всім гроші стоять?

Напевне, і він не знає який фактор вирішальний у таких його діях. Такого «жорстокого» перевороту прямо ще ніколи не було. Думається багато вже роздумів викладено на цю тему.
Насправді цікаво що нам робити? Або точніше скільки часу в нас є? І чи є цей самий час. Всі від нас втомились. Попри те, що мозкові центри різних країн розуміють, що в нас війна яка може перетворитись в подальшому на повномасштабне вторгнення в Європу, робити з цим вже нічого не хочуть чи не можуть.

Друга світова показала, що краще дати себе завоювати без втрат зі свого боку (Франція, Норвегія...). А рано чи пізно загарбник загнеться сам: або нападе не на тих, або керівник стану загарбників загнеться і наступний буде вести більш м'яку політику чи ще щось. В будь-якому випадку інфраструктура та людські ресурси країни збережуться. От проблема тільки в тому, що нас як завжди розграбують, поневолять і остаточно перетворять у йолопів. Ми сфера інтересів цих ординців і все тут. От і виходить, що битись треба буде до кінця або все. Нам все.

Як завжди варіант є оголосити війну якісь Канаді та одразу здатись в полон. Там, все одно, всі наші. Але яка ми тоді держава? Чи, все ж таки, пустити по нашій території і нехай поляки розгрібають це все — вони ж також якесь там возз'єднання своїх земель іноді хочуть. Нехай імперії і міряються своєю імперкістю. На території
Польщі бажано, а можна і далі. Головне, щоб без наших хлопців.
Війна буде. Війна вже йде. Питання в тому як її пережити.

Нагадую, що у владі феодальні князьки злодійкуватого типу. Нас пустять на м'ясо без зволікань. Аби встигнути втекти із своїми мільйонами, а ми то таке. І знову десь нові маєтки — за дорого — купуватимуться. І уряд у вигнанні, занепокоєний такий, схвильований. Ну все як завжди.

Що скажете друзі українці? Що робитимемо?