Хресна хода, що періодично ходить як та чума, до Києва має бути зупинена або перетворена. Перетворена, наприклад, на ходу мучеників. Такі собі рпцешо-гбшні мученики. Хтось запитає як. Просто — закидати камінням. Такий собі кам'яний дощ накликати силами українських богів. Буває, що риба з неба падає, а тут тобі каменюки...

І буде в їхньому церковному календарі кожен день — день ста мучеників. Прикольно. Найзамученіша релігія вийде. І всі рпцешні, як здається на Філіппінах, будуть такою ходою мучеників кожного року ходити. Дивись і з року в рік ставатиме ідіотів менше і менше. А свят в календарі все більше і більше.
Можливо, комусь стане шкода і скажуть, що так жартувати не можна. Але так як «жартують» вже який рік з нашою країною коли від серцево-судинних хвороб, автомобільних аварій, алкоголю, наркотиків та іншої зарази, продажу людей в рабство за кордон зникає стільки громадян, що з війною важко порівняти. Думаю без таких любителів перехресних ходів українцям стане тільки легше.

Звичайно, завжди можна просто заборонити провокацію і хай зустрічаються десь в Луганську або в Донецьку — там зараз потрібен мир як ніколи до речі. Чи в Криму — врятують курортний сезон своїми пожертвами. Хоча ні, краще на Марсі. Коротше, деінде аби Київ ці елементи, що вороже налаштовані до всього українського обійшли.

Що тут скажеш? Будемо сподіватись на наших богів. Чи їхніх нащадків...