5d145e775da29.jpg

Усім відомий колишній київський градоначальник Олександр Омельченко, а тепер знову кандидат в народні депутати по 223-му округу, на своїй сторінці ФБ виступив з пакетом пропозицій і практичних обґрунтувань доцільності перенесення адміністрації президента не до Українського дому, а в «Експоцентр України» (колишній ВДНГ).

5d145e8a1c409.jpg

Зокрема Олександр Олександрович вважає, що це врятує місто від нескінченних заторів. Також буде врятована програма реконструкції Києва, яка, починаючи з Європейської площі, захоплює Майдан Незалежності і прилеглу територію, що входить до Генплану забудови Києва зі збереженням унікального ансамблю.

А ось Національний комплекс «Експоцентр України» – це, за словами досвідченого екс-мера, ідеальне місце для місця розташування офісу Президента України. До того ж цей комплекс має цінні споруди архітектурного ансамблю державного значення. На частині територій Голосіївського парку розміщені озера з білими і чорними лебедями, сотні цінних дерев українського і європейського походження. Цей комплекс придатний як для роботи, так і для проживання, — зазначив Олександр Олександрович.

Джерело