5ceabb3c7f473.jpg

Проект «Инчий Світ» народився в 2013 році і зараз ще проходить своє становлення, виробляється його ідеологія та завдання. Але це те, чим я хочу займатися і в що вкладати свої сили та вміння на ближчий десяток років. Це фото-проект, де учасники можуть по-іншому подивитися на себе і на світ в якому живуть — стати такими, як вони мріяли. Фактично — це втілення мрій! Мрій про життя, наповнене величчю і таємницею, про життя яскраве, як Карпати і таке ж непросте. Я безкінечно вдячний всім, хто розділяє мої погляди та ідеї, вдячний людям, які надихають мене.

Руслан Трач

За матеріалами https://huculia.info/hutsul-photographer-ruslan-tr...

5ceabb56dea39.jpg

Руслан Трач. Бойове мистецтво Хорс. Відродження генетичної спадщини свого етносу. Він усвідомлено шукає шлях. Історичний. Духовний. Сакральний. Його вчитель – природа. Він розчиняється у величі Карпатських гір. Дихає нею. Це вихідна точка його душі.

5ceabb69c846b.jpg

Мовчазний та виважений Воїн. Я почав писати книгу. Складну. Та найважливішим для мене буде описати життя істинного воїна, котрий віддав життя за свободу та незалежність Нації. Книга про нас. Про Героя України. Про «Сповідь». І обов'язково про справжнє та віддане кохання, котре Господь дарує нам раз в 100 років. Справжні почуття – це істинне випробування. На твою віру та силу духу. Саме ними формується ДУХ людини.

5ceabb7d488b3.jpg

Переживши все це, а також завдяки «Сповіді» я зміг усвідомити, відчути, що таке любов до Батьківщини. Десятки разів задаючи питання абсолютно різним людям «Що для Вас є Україна?», я все більше і більше закохувався в нашу надзвичайну країну, а у відповідь отримав можливість познайомитися з найкращими її синами та доньками. Такими, як Руслан.

5ceabb92824d9.jpg

Спілкуючись з ним, я впевнився, що нам, українцям, є кому довіряти. Для нас це надважливо – навчитися довіряти. Спиною до спини. Скромність та натхнення духовного воїна. Воїн не може бути злим або підступним. Воїн Духу чує Бога і те, що він створив навколо нас.

5ceabba3bd249.jpg

Ми так багато втрачаємо, не вміючи любити. А тими людьми, котрі говорять про це відкрито, я не можу не захоплюватися. Душа Нації живе там, де у вінці Всевишнього є природа, любов і віра… Це абсолютно Инчий світ. Інший вимір.

5ceabbb28e3cb.jpg

Згадалося (уривок з книги). Жовтень 2017 року. Львів. Площа Ринок. Дощ. Я подарував їй букетик квітів. Георгіни. Я просто обожнюю їх. І її. Ми гуляли і побачили в калюжі конвертик з сердечком.

– Дивись, – сказав я. – Люди, що оточують тебе по-варварськи плюндрують наше серце, а його треба взяти, підняти і висушити на теплому підвіконні затишної львівської квартири…

– Можна, ти не будеш сердитися та ревнувати, якщо я буду любити свою Батьківщину, як і тебе сильно… кровно… несамовито?..

Вона подивилась на мене, моя Єрусалимська перлина, і її очі заблищали сльозами:

– Чому ти з таким болем кохаєш?

– Тому, що боюся втратити…

Авторська програма Олега Володарського «СПОВІДЬ». Герой програми Руслан Трач