Героям слава, або зрада скасовується.

Не поділяю думки, що рішення УЄФА про те, що збірна України має забрати з футболок гасло «Героям слава!», є якоюсь поразкою. Навпаки, мені вся ця історія дала надію на краще та гарний заряд бадьорості.

І річ тут не тільки в тому, що обидва елементи, які справді видно на футболках, залишилися, а прибрати треба гасло, яке було на внутрішній стороні футболок.

Подумати самі: чи багато було б уваги до карти Криму на футболках збірної, якби мордорці не почали бризкати слиною та робити гучні заяви? Адже мова про дуже ніжний малюнок, який не всі й зауважать на футболках команди, що, на жаль, не є фаворитом змагань. Це міг бути маленький укол, а за фактом, пішла уже третя хвиля хайпу, при чому пік саме на старт чемпіонату.

Які висновки?

Справжня приємність номер один. Саме росіяни є чи не найактивнішими ініціаторами інформаційних воєн та спецоперацій (та очевидно мають купу досвіду і фахівців). Але за рахунок того, що керують цими фахівцями упороті зомбаки з втраченим відчуттям реальності, їх можна витягувати на мінні поля і давати нормальних підсрачників. Навіть аматори, які зараз при владі, можуть. І це дає добру надію.

Справжня приємність номер 2. Уперше за два роки бачу, що українці не діляться на 25 і 73, а дружно дають ментальних підсрачників УЄФА на всіх можливих ресурсах.

Як завжди, найкраще обєднують українців зомбаки зі сходу.

Але головне — все ще можемо. А значить — переможемо, що б не писало на наших футболках.