Жителі міст, які наголосували другий тур, продовжили собі цю чарівну золоту осінь з всюдисущими парами очей, що пильно дивляться на тебе з білбордів. Але у більшості громадян в душі порожнеча, немає різнокольорових глянцевих листівок, де усміхнені дяді та тьоті контролюють – чи правильно ти відмикаєш під'їзд.

Коли «зелена» влада оголошувала Пороха найбільшим злом – вони мали рацію. Для них п'ятий дійсно злий геній. Він, перед тим як передати владу, заклав для слуг уповільнену бомбу – децентралізацію. Міста заворушились, люди вдруге котів у мішку обирати не захотіли, а Мері Поппінс із зеленою парасолькою полетіла геть з попутним вітром. Їй вслід махали хустинками усміхнений ресторатор та веселий кучерявий бородач

В свою чергу, мерам, що виграли в першому турі, варто поставити Петру Олексійовичу добрячий могорич. Хто зна, що було б аби не гроші, які залишилися на місцях. Частина цих очільників на перший свій термін йшли саме від «Солідарності», а потім вирішили, що Петро токсичний. А даремно… Петро від ковіда вилікувався, він тепер нетоксичний і, схоже, один з найперспективніших на майбутніх виборах.

Тепер про коротку пам'ять.

Схоже путінські гради так і не вибили «русскій мір» з жителів сходу, глибоко сидить вата і на півдні.

Тут палиця на два кінці.

Проросійські погляди на південно-східному напрямку не новина, така ситуація не є критичною. Хоч і повільно, але українське суспільство міняється.

В решті-решт ОПЗЖ і подібна їм погань там і раніше були в більшості.

Далі буде ще цікавіше.

Тепла ванна стрімко холоднішає: рейтинг повзе донизу, монобільшості немає, соратники постійно чудять, економічні показники погіршуються, люди хворіють. А далі ще гірше: мери, які отримали кредит довіри стануть геть некерованими і підвищення голосу з жорсткими епітетами їх навряд чи налякають. Крім того, не треба забувати про проросійський реванш та про мінливу електоральну любов.

Складається враження, що скучити за виборами ми будемо не довго.