«Життя наче зебра смуга біла, смуга чорна, смуга біла, смуга чорна, а потім хвіст і повна задниця».

Знаєте яка основна проблема попередньої влади, і чому Порошенко програв?

Все тому, що Петрові перемоги виглядали не дуже переможними, а поразки і зради — аж занадто зрадними. Головна біда п'ятого президента — він програв не стільки зовнішню, а в першу чергу внутрішню інформаційну війну.

Успіхи у протистоянні російській агресії подавалось, як неспроможність зупинити війну. Безвіз часто пов'язували з бажанням вигнати українців в польські найми, а мовна політика та томос не викликали достойного схвалення навіть на західній Україні.

Новий президент помилки папєрєдніка врахував й обрав іншу тактику. Тактика очевидно була підглянута у наших північних «друзів» і назвати її можна — «зебра».

Почалося все з білої смуги: звільнили українських бранців, дійшли руки до недоторканності, зайшла мова про припинення обстрілів. Думаю, у цей момент у багатьох закрались смутниє сомненья — а де ж подвох. Все стало зрозумілим дуже швидко: біла смуга стрімко змінилась на чорну: гарант і його команда дуже легко пішли на умови Росії. З хіхоньками хахоньками ЗЕкоманда весело почала торгувати українським суверенітетом.

Впевнений, далі вони кинуть нам чергову кісточку, після якої продовжиться рух до зебри у тріщину.

Єдине чого не врахували «молоді реформатори» — це те, що Україна не Росія і путінські фокуси у нас можуть не пройти.