Чи є вірогідність того, що Віктор Цой, аби дожив до наших днів, був би палким прихильником «русского мира»? Оцінюючи ставлення російських рок музикантів до останніх подій, вірогідність цього приблизно 50%, а може й більша.

Тут відразу в уяві малюється картина: переповнена площа в центрі Донецька, натовп з прапорами «ДНР», на сцені з гітарою стоїть уже сивий Цой і співає свою славнозвісну — «перемен».

У час коли в совковому застої у підвалах та кочегарках народився так званий «русский рок» — нові музиканти стали глашатаями протесту. Протест передбачав репресії, і нову музику радянський режим вперто заганяв в андеграунд.

Протест продовжився і на початку 90-х, коли РФ пірнула у бандитське свавілля та у чеченську війну. Але почались ситі двохтисячні і переважна більшість російських рок музикантів взяли на озброєння зручне гасло: «музика вне политики». Ба більше, частина з них стали палкими прихильниками Путіна та його злочинів, а інша частина спокійно їздить в окупований Крим «стригти капусту». Це виглядає ніби у 1985 році наприклад Майк Науменко, вийшовши на сцену якогось ленінградського ДК, заспівав палку пісню про велич Компартії.

Який висновок можна зробити?

Висновок простий — масове помішательство у наших північних сусідів поширилось на всі верстви населення. Російське суспільсво серйозно хворе. Здорових вкрай мало, вони не в змозі змінити ситуацію https://site.ua/voryol/22763-moskovska-metushnya/ . Тому РФ очікує або лікування з ампутацією, або морг.

PS: Яскравим прикладом важкої національної хвороби у росіян є нащодавній флешмоб #ВСЕММИР (там, до речі, мелькнув і наш Олег Винник, який яскраво показав свій інтелектуальний рівень). У якому ж задзеркаллі треба жити, щоб закликати весь світ до миру і водночас вести кілька війн.

І ВОНИ РЕАЛЬНО ВІРЯТЬ У СВОЮ МИРОТВОРЧУ МІСІЮ!!!!!

Підтримка автора: картка Приватбанк 4149 4993 4061 8014