Перед виборами в Україні вчергове спливає мем про самий дисциплінований електорат — пенсіонерів, які часто голосують за гречку, ностальгують за совком, або схильні вірити популізму. Вважається, що саме вони з жителями Донбасу привели до влади Вітю Завгара.

5c4f054d0cb4d.jpg

Але зараз жарти про юродівих старушок, що з самого ранку штурмують виборчі дільниці для того щоб проголосувати за Вітренко, Симоненко, Януковича — застаріли. І не тому, що вищезгадані товаріщі відправились на смітник історії, а тому що нинішня молодь по рівню безвідповідальності на виборах легенько дасть фору своїм предкам.

І якщо пенсіонери голосували як їм підказувало радянське серце, то молодь йде на вибори щоб голосувати по приколу. По приколу вони голосуватимуть самі знаєте за кого.

Тобто з'явився кандидат, який вже дуже багато років смішить український народ (не будемо зараз аналізувати рівень його гумору, то інша розмова), він не має конкретної програми, не говорить, як буде вирішувати головні українські проблеми, але він прикольний і, напевно, хороший пацан. От, давай по приколу за нього, а раптом і дійсно буде прикольно.

Хто там казав, що молодь в плані інтелекту дасть фору старікам...

Ми і далі знаходимося над краєм прірви, щодня гинуть наші солдати, Путін зовсім не передумав нищити нашу державу, а їм по приколу.

Кажуть, що на майбутні вибори піде багато молоді, я вперше не радий такій новині, їм же більшості по приколу.

Якщо тобі, у твої двадцять років, плювати на власне майбутнє, хай вже голосують старі добрі пенсіонери, Порох їм дасть Пєтіну тисячу, і вони дружно проголосують за нього.