І не просто перебір! Бо звинувачення у поширенні наркотиків – це тупий репутаційний удар від Мера, що є прямою відповіддю на випад Стерненка на приїзд відомого кримнашиста Кості Райкіна та перешкоду в забудові парку в центрі міста.

Тільки но українська судова система почала набирати перші бали на тій же запобіжній мірі Саакашвілі, чи втрачати бали на знятті звинувачень з ректора –регіонала Мельника, як Одеса сформувала свій порядок денний. І тут корені значно глибші – суть не в Правому Секторі, і не в наркотиках, і навіть не в Кості Райкіну. Просто Одеса, як каже найодеськіший художник всіх часів і народів Олександр Ройтбурд, втрачає обличчя, тому й називає її Одєсочка. Бо прихід на мерську, підозрюю що й богомерзьку посаду Труханова перетворив життя міста в суцільний скандал. Забудовне бандугрупування почало нищити обличчя Одеси з такою люттю і ненавистю, що реальними захисниками міста і одеситів стають радикали. Тільки боротися з радикалами в публічній площині ні Труханов, ні його атлети, ні його забудовники не вміють, тому вдаються до послуг знайомої ментогебні, адже інших «політтехнологів» вони не мають. І все це судилище пов'язане ні з чим іншим як зі знаменитими воротами з Літнього театру, тобто протестних акцій на захист Міського саду. В тих акціях протесту постраждав тоді навіть сам начальник поліції міста пан Головін. Але суть в тому, що поліція в Одесі не вміє мститися в радянському стилі – ну там патрончиків насипати в портфель, кілька чеків наркоти запхати в кишеню, але радянсько-регіонівські менторецедивісти можуть будь-що, не кажучи вже про суддів, котрі сприймуть за чисту монету будь-яке звинувачення. Тож запобіжна міра Стерненку – це чіткий маркер того, що одеське містечкове «рішалово» в дупі мало європейські устремління України, і воно продовжує клепати бабло в стилі «донєцк руліт!». Чого тільки варта постійна прокачка інфи про те, що у Труханова на Банковій якась непоборна «криша».

Просто Одеса провисла в безчассі – московські попи з трухановими пробують її призомбувати, але влада не може терпіти у себе на південному фланзі мафіозне регоінальне утворення.

В цій боротьбі містян місцевим осередкам парламентських парті не потрібно дистанціюватися – самоврядна Одеса не стала окремим суб'єктом в області. Тому що Труханов зі своїми забудовниками дограється до нового витка сепаратизму. Адже на манєжє – одні і тє жє! Принаймні, московські попи і непокарані сепаратисти- русвєсністи потирають руки, коли будівельна мафія почала газзават із патріотами Одеси.

Просто одіозність Труханова, плюс одііозність Аднана , плюс старі кадрові закладки біженця Маркова – все продовжує отруювати життя одеситів. Місто, котре набрало свого часу особливої економічної динаміки все далі скочується в провінціалізм і убогість, через провінціалізм та убогість свого мера.