Дуже чекав, що хтось нагадає президенту про велосипед. Але цього не сталось. А дарма. Бо цей транспортний засіб мав би стати символом брехні, на якій Зеленський обрався на посаду президента.

Але справа не лише в велосипеді. Зеленський продовжує брехати. Сьогодні він заявив, що однієї президентської каденції не вистачить. Рік тому він чітко наголошував, що йде на одну каденцію.

Сьогодні він божився, що лікарям виплачуються надбавки. Так, але це лише за березень місяць. Ці надбавки отримає невелика кількість лікарів, бо в березні вірус ще не набув поширення. Вагомі виплати мають відбутись за квітень і травень. Але цього не має.

Він так і не наважується відкрито й голосно сказати, що саме Росія на чолі з Путіним є агресором і окупантом. Він усіляко уникає цього. Більш того він каже, що в нас стріляють українці з російськими паспортами, тим самим даючи привід нашим міжнародним партнерам сумніватись чи продовжувати тиснути на Росію, якщо українці стріляють в українців. Може хай вони там в Україні самі розберуться?

Питання кадрових призначень найбільш дратували президента. Бо він оточив себе лише своїми друзями і колегами з минулого життя. Він лицемірить, коли каже, що в країні кадровий голод і призначити нікого, окрім на 200% своїх людей з 95 кварталу. Чесні й порядні і важливо не брехливі кадри є, але брати на роботу їх не хочуть. Бо казатимуть правду.

Президент Зеленський каже, що допоки депутати голосують за потрібні закони – вони не будуть розпущені. Виходить, що розпуск можливий з причини не голосування за потрібні закони. Але такої норми немає в Конституції. Там чітко визначені три причини можливого розпуску Ради.

Лицемірство було видно, коли він запевняв, що впливу олігархів на нього не має. Будь кому з тих, хто цікавиться політикою, спостерігає за нею і аналізує зрозуміло, що в сьогоднішньому уряді представлено інтереси найбільших олігархів. Заперечувати це – означає дурити людей. Що й відбувається.

Чимала кількість журналістів нагадувала президенту – нічого не змінилось за рік вашої роботи, ба більше багато речей погіршились, зокрема економіка. Інвестицій немає, промисловість котиться вниз. Реакцією було нерозуміння і небажання таке слухати. Найбільш настирних журналістів президент перебивав і не давав закінчити запитання.

З огляду на брехню й лицемірство не віриться в так зване велике будівництв – тисячі кілометрів доріг, мости, дитсадки, лікарні. До речі в Києві на проспекті Заболотного, де два роки тому повністю змінили асфальт і покриття є в відмінному стані чомусь з'явилось багато техніки. Є підозра, що в рамках так званого великого будівництва просто хочуть приписати собі цю ділянку дороги. І так по всій країні?

Зеленський стверджує, що він не схожий на Порошенка. Тут він правий. П'ятий президент на відміну від шостого є щирим. Порошенку вистачило мужності вибачитись перед країною за невиконання однієї своєї базової обіцянки – завершити війну за короткий час. Зеленський на таке не здатен. Тому продовжить брехати й лицемірити.