Можливо колись вони зробили йому боляче під час лікування? Можливо колись вони ставили йому неприємний діагноз?

Сьогодні, коли медики на самому вістрі боротьби з коронавірусом, слід скерувати усі можливі зусилля на їх захист. Це і їжаку зрозуміло. Але не нашій владі. Вони досі не підвищили лікарям зарплатии (лише на словах), вони не забезпечили лікарів засобами захисту від вірусу.

В результаті з понад 10000 хворих медиків 2063. Більше 600 медиків захворіли за останні дні і 16 з них померли. За все це відповідає персонально президент Зеленський.

Фракція Євросолідарність пропонує страхувати медиків. З приводу цього вони підготували законопроект 3376. Пропонуються механізми подібні до страхування захисників України, які були успішно застосовані за попереднього президента Порошенка.

ЄС зібрала вже 120 підписів з необхідних 150 за проведення позачергового засідання Ради з метою розгляду 3376. Але цей так необхідний для лікарів закон блокують слуги. Вони не дали жодного підпису.

Фракція слуг вже не є монобільшістю, але президент Зеленський досі контролює близько 100-120 депутатів, які слухняно тиснуть зелені кнопки по команді з Банкової. Вони не підтримують ініціативу ЄС бо немає команди!

То чому ж Зеленський так не любить лікарів і не хоче їм допомагати?