Є час розкидати каміння, а є час його збирати. Сьогодні Пальчевський під КМДА за підтримки своїх прихильників зробив гучну заяву. Він подає одразу декілька позовів до суду. Перший – до Гордона, який в ході виборчої кампанії перетнув журналістські стандарти та робив інформаційні вкиди, які суттєво вплинули на перебіг виборчої кампанії. Другий стосується фальсифікацій у виборчу ніч.

Ця акція показала, що структура Пальчевського жива. Люди, які підтримали свого лідера та виступити проти того, що у «Перемоги Пальчевського» вкрали перемогу — це фундамент на якому ґрунтуватимуться парламентські амбіції політичної сили. Розмови про дострокове припинення повноважень ВРУ ходять давно і зараз, після місцевих вона буде знову актуалізована. Молода партія, яка пройшла хрещення місцевою кампанією буде готова посперечатися за свої місця під куполом на Грушевського.

Ми спостерігаємо цікаву трансформацію. Один із фаворитів битви за Київ не здався та не опустив руки після кампанії з дискредитації та вкраденого результату. Зараз він посилюється рішеннями суду та акумулює навколо себе вулицю.