МИ ФСЄ УМРЬОМ… (частина друга, першу дивись :https://site.ua/volodimir.pavlovich/29542-mi-fse-u...)

Коли прийшли новорічні свята все керівництво країни подалося на відпочинок хто куди. Презедент за чутками поїхав у Буковель. Хтось в Швейцарію. Відповідальним залишили здається Данилова. Потім вияснилося, що презедент обдурив людей і насправді поїхав в Оман. Типу з офіційним візитом. Це вони так нас запевняли, бо хотіли вибрехатись. Вийшло ще гірше, бо глава держави Оман лежав у європейській клініці при смерті.

І ніхто не помітив дивний відпочинок Богдана в Китаї. А треба сказати, що в Китаї новий «незнайомий» медикам вид коронавірусу появився ще задовго до нового року. Але китайська влада не спішила озвучувати на весь світ ту появу, шукаючи для себе вигоди із нових можливостей. Це прозвучить неправдоподібно, але Богдан не тільки розвідав про новий вірус і плани китайців боротися з ним карантином. Він їм підказав на прикладі кінокартинки від 95 кварталу про слугу народа, як створювати правдоподібні фейки у світовому масштабі (твердження є припущенням, яке схоже на правду). Зрозуміло, що це робилося не для власного задоволення, а ради завдання адміністрації США такого клопоту, аби вже їм не було діла до того, що ж робиться саме в Україні. Бо бачте американській Феміді здумалося переслідувати найвидатнішу людину сучасності. І за шо? – Ніби він пограбував власний банк! В голові не вкладається. У нашій голові.

Якраз в той час Китай і США вели переговори про економічні відносини. І США в особі президента Трампа справедливо зауважували, що не може друга економіка світу отримувати ті ж преференції як країна, що розвивається. Китайські комуністи обидилися і вирішили нанести удар у відповідь. І для цього розіграли вражаючий спектакль карантину в Ухані. Коли всі в масках кинули роботу і сидять вдома. Коли хапають людей на вулицях і відправляють чи то в карантин чи ще гірше. Пам'ятаю відео як середніх літ китаянку посадили у «воронок» і її відчайдушні крики. Може у неї вдома дитина мала залишилася? Ага – китайські комуністи не мають жалю. Інше відео хтось виклав в мережі як людина в масці б'ється в конвульсіях. І добре, що знайшлися коментатори до того відео, які зауважили: може ж у людини просто епілептичний припадок. Бо свідки ковіду вже ті конвульсії приписали дії коронавірусу.

Для більшого враження умів обивателів всього світу, китайські комуністи за тиждень побудували аж два величезних госпіталі. Один правда став тріщати вже місяць потому. Але засоби масової дезінформації робили акценти виключно на думці: мифсєумрьом.

І ніякі доводи окремих (а їх завжди чомусь менше) людей із здоровим глуздом не переконували обивателя з різних країн про роздуту істерію навколо ковід 19. Хоча вже тоді була ясно, що світ піддався на маніпуляції. Я про ненавмисний показовий експеримент на круїзному лайнері «Діамантова принцеса», коли із 3700 пасажирів і екіпажу померло всього 11 пасажирів. Чому лише пасажирів? А на лайнері подорожували виключно особи похилого віку. І це зрозуміло коли круїзи організовують по-різному для різних вікових категорій. Одному діду, що вижив у японській реанімації після хвороби ускладнень від коронавірусу, було за дев'яносто років. Тобто ще у січні вже було видно, що небезпека нової хвороби чатує в основному на літніх людей, що старші 70 років та людей з важкими проявами хронічних захворювань.

Багато безсовісних падлюк побачило у новій пандемії ковід 19 можливості збагачення та вирішення власних політичних задач. Як наприклад фармацевтичні компанії, що випускають ліки і вакцини, стали обіцяти скору вакцину від «смертельного» ковіду. Хоча для випуску вакцини звичайно потрібні роки. Інші стали пропонувати ліки від малярії, вакцину БЦЖ та подібну хрінь. Бо хто розбереться в каламутних потоках брехні – що добре, а що погане.

Політичні противники діючого президента США використовували пандемію для пониження його рейтингу. Та ще так очевидно: кількість хворих і померлих у штатах, де правлять демократи, явно більша ніж у тих, де правлять республіканці. У природі так не буває, щоб вірус мав політичні вподобання.

За чутками з інету китайські комуністи скористалися із суттєвого зниження акцій на іноземні підприємства в Китаї через заяви китайської влади, що карантин це повсюди і надовго. Як тільки ті акції були задешево викуплені китайцями, карантин в Ухані став послаблюватися і скоро був зовсім відмінений. Прибуток від такого спектаклю приніс китайцям значно більший ґешефт ніж кошти витрачені на спектакль.

Як же використали епідемію ковіду слуги якогось народа в нашій країні? Дуже талановито я вам скажу. Коли говорять про тупізм прийшлої влади, то говорять правду. Але не всю. Тупість проявляється при потребі зробити щось корисне для держави, для суспільства. Але коли є потреба вирішувати особисті завдання, там вони проявляють і винахідливість, і крайню цинічність. Як же то може бути, щоб одночасно і тупі, і розумні? – Може. Коли розум заточений на одне – власну вигоду.

Перш за все уряд і офіс закликали всіх громадян України повернутися з Китаю додому. Подумати тільки: вже місяць йде пандемія, а ми (уряд тобто) збираємося повертати явно скритих носіїв як надійний засів нового вірусу. Чому я саме так описую ту ситуацію? Не було тоді ще надійних (їх і зараз стовідсотково надійних немає) тестів на присутність вірусу в організмі. Не був накопичений досвід ні лікування, ні профілактики. Читали лише протилежні твердження ВОЗ то про два тижні карантину, то про три тижні. Виявилося ж, що частина носіїв вірусу взагалі може не мати ніяких симптомів, а не тільки температури. Тим більше, що за словами наших громадян прибулих із-за кордону: температуру перед посадкою в літак вони збивали збільшеними дозами парацетамолу.

Але теперішній владі збільшення інфікованих було лише на руку. Бо їм потрібен був карантин на законних підставах. Для чого б здавалося робити шкоду власному народу, коли називаєшся слугою народу. Гм... Диявол, як і завжди, криється в деталях. Де ви, шановні читачі, чули що при владі слуги саме українського народу? От як треба вміти – і не збрехав ніби. Але і правди не сказав. Позбавлення громадян, що їздять суспільним транспортом, права на пересування, а з цим і права на працю (джерело доходів) мало на меті подвійну вигоду – зменшення людей, що могли б стати середнім класом, та зробити неможливим зібранням великої маси людей у Києві десь на Банковій чи Грушевського. Звідціля і заборона міжобласного сполучення. Звідціля ж особливо дике рішення про закриття метро. Замість того, аби розгрузити транспорт, його тупо зупинили. А кількість бажаючих просто кататись можна було б зменшити збільшенням вартості проїзду. Скільки сімейних бюджетів опинилися на нулі або в боргу перед банками – цього точно не знає ніхто. А все лише для того аби безбоязно приймати антиукраїнські, антинародні закони. Як ото закон про відміну мораторію на продаж землі. В якому трохи пізніше дозволять скупляти великі масиви юридичним особам. Тобто громадянам невідомо якої чи яких країн. Може й москалям.

В спостереженні за цією ковідною істерією мене вражає один із моментів: політичні опоненти моно більшості підтримують «слуг урода» у поширенні цієї істерії. 5 канал, прямий та інші приймають гарячу участь в роздмухуванні " ми фсє умрьом". Таке враження, що вільної журналістики в Україні не залишилось зовсім. Я спілкуюсь на форумі одного видання, яке за чутками належить Турчинову. Там теж редакторська політика влаштована так, що більшість статей в руслі урядової істерії. А коли окремі коментатори із здоровим глуздом намагаються достукатися до розуму співбесідників, то проповідники "ми фсє умрьом" звинувачують мене і моїх однодумців у роботі на кремль.

Те, що поторгували масками і антисептиками, ще пів біди. Лякаючи обивателя " ми фсє умрьом" приймають рішення про обов'язкову вакцинацію новими вакцинами проти ковіду 19. Які ще навіть не виготовлені, не апробовані населенням тієї країни, в якій ті вакцини виготовляються. Які вірогідно не встигнуть виготовити до появи нового штаму того ковіду. І навіть через те не матимуть ніякої користі. Для щеплених тією вакциною. Але приноситимуть користь своїм виробникам та тим медикам, яких фінансово заохочують фармамафіозі. А ще тим політикам, які служать не власним громадянам, а комусь іншому. Бо одним із проявів нових, та й старих, вакцин є зменшення здатності народжувати здорових дітей молодими мамами. І зменшення здатності народжувати взагалі. Автор ґрунтується на досвіді попередніх поколінь, коли мама народжувала до десяти дітей. Як мої бабусі. Чи прабабуся дружини народила аж десятеро (може й більше) хлопців. І всі десятеро вижили. Всіх віддали в науку до різних майстрів. Дід моєї дружини вивчився на шевця. Чоботи шив значить. За словами дружини все дивувався: що з це за часи настали, що собаки хліба не їдять. А моя ж мати вмерла і хліба так і не наїлася. Ще тітки мої (не всі правда), що до війни народилися, мали змогу народжувати. Але вже пропала мода мати багато дітей. Вже появилася пенсія і дітей хотілося краще одягти, нагодувати, вивчити.

Зараз більшість дівчат вже не зможуть здійснити подібний подвиг материнства навіть якби й дуже хотіли. Бо здоров'я не те.

Отже у підсумку: якщо нас ( Україну тобто) не здадуть явно москалям, то позбавлять нас громадянських свобод і землі. Власниками якої стануть хто уроду треба. А позбавлення свободи вибору – бути щепленим чи здоровим призведе до того, що нащадки наші вимруть поступово, як нащадки безвідповідальних і безхребетних осіб, які самі викопали собі могилу. Як народ.

Після сказаного: вже в окремих містах виникають суспільні організації за вільний вибір бути вакцинованими. Автор закликає до об'єднання громадян в такі організації.