Цілком повну відповідь дає нам результати корупційного розслідування у Іспанії стосовно правлячій партій яка сформувала зараз уряд і має свого прем'єра.

1. Одного з керівників партії Луїса Барсенаса засудили до 33 років в'язниці та 44,8 млн євро штрафу. Його дружина отримала 15 років в'язниці.

2. Гілльєрмо Ортегу — мер міста Валенсія отримав вирок 38 років і 3 місяці позбавлення волі і штраф у 9,4 млн євро

3. Політик від «Народної партії» Пабло Креспо визнано винним у шахрайстві, підробці документів і зловживанні владою і засуджен до 37 років і 6 місяців у в'язниці та штрафу у 3 млн євро.

4. Альберто Лопес Вієхо – радник регіонального уряду Мадрида з питань спорту, місцевий депутат — отримав 31,9 років тюрми та штраф у 3,1 млн євро.

5. Франциско Корреа бізнесмен які організував злочинну схему отримав 51 рік і 11 місяців ув'язнення та штраф у розмірі 6,24 млн євро. Його дружина засуджена до 14 років і 8 місяців позбавлення волі.

5b0e6e8983060.png

Які у нас результати по: Насирову, Труханову, Ігор Павловському, Андрію Лозовому, Олесю Довгому, Євгенія Дейдею, Бориславу Розенблату, Максиму Полякову, Михайлу Добкіну, Олександрові Авакову іншім?

Хто розслідує підозри щодо корупції уряду Гройсмана? Президента Порошенко? Це питання не до Прокурора без юридичної освіти.

Питання до нас.

І іспанці на нього дуже класно відповідають — 51 рік ув'язнення!


5b0e6e784dfec.jpg