Процитую народного депутата: «Фактично для вирішення проблеми автомобілів з реєстрацією на європейських номерах потрібен компроміс. Але, як показує практика і робота нашого комітету з ініціативною групою ("євроблях» — Ред.), власники цих авто не хочуть йти на компроміс".

Допитливому читачеві розшифровую: група паразитуючих на несплаті податків євробляхських громадян (фактичних злочинців) у комітеті Верховної Ради !!!з питань податкової та митної політики!!! намагається нахабно поімєть законослухняних платників податків, а членів даного комітету і їх компромісну позицію ці паразити вже поімєлі своєю безкомпромісною позицією.

Чи можливо в неєвробляхській країні, щоб група злочинців була допущена у владне приміщення на засідання владного органу і спокійно трахкала неєвробляхську владу у всі дирки?

Ні! В неєвробляхській країні неєвробляхська влада піклується про законослухняних громадян і трахкає неплатників податків: штраф, конфіскація майна, тюрма.

Як бути.

Ніяких компромісів з паразитуючою наволоччю. Перед наступним засіданням комітету з питань податкової та митної політики оформити євробляхівським активістам належні по закону штрафи і культурно виставити на вулицю без будь-яких розмов.

Нєфіг лизати їхні євробляхи.

Піклуйтеся про законослухняних платників податків – ми того варті. І нас більше, хоча ми не організовані. Бо надіємося на справедливість.