Якби 9 грудня переобраний президент Порошенко поїхав на ті нормандські перемовини і повернувся з таким результатом, як тепер Зеленський, то був би Майдан. Кричали би «Зрада», «„Торгівля на крові“ , „Ліцецький“ і так далі. Зате, коли з таким результатом повернувся Зеленський — вся країна видихнула. В уяві був газ з Росії на півроку по 400 у.е., капітуляція, братні обійми і російські танки під Києвом. А виявилося — лише формула Штанмайєра. Ми до неї вже звикли. Її ж можна не виконувати.

В нас же якраз та влада, яка буде невиконувати. Яка віддає Росії всіх свідків, розводить війська, де досі стріляють, заарештовує ветеранів по висмоктаним з пальця обвинуваченням. І якийсь повковник Ноздрачов заявляє:» Українські військові готові до реінтеграції з російськими військовими і бойовиками терористичних «ЛДНР», але є проблема з ветеранами". Хочуть відмінити закон про мову. Не згадують ні півсловом за Крим.

Скоро Федину заарештують за намір вбити Звіробій, а ту — за намір вбити Федину.

А ми сидимо і лише встигаємо очима кліпати — туди-сюди, поки вони там, за лаштунками , нищать нас і нашу державу.

До одного місця ці беззубі майдани, що страшно лякають бубочку! До сраки бубочку. Якщо не військовий переворот — то в нас не буде нас.

І буде чудова нагода вивчити історію — з висилками до Сибіру, "тройками" і голодом.