І ось вони — вершники апокаліпсису!

Закон про донос, закон про секс, закон про... а, власне, давайте почекаємо. Це ж все — про людьську гідність. В нас намагаються знищити армію — тренування, харчування, озброєння. Нашу мову -її вже не обов*язково знати державним чиновникам. Нашу освіту — у нас уряд недержавного зразка і депутати трускавецької освіти. Але єдина справжня мета — знищити нашу гідність.

Це найдієвіще роззброєння.

В той же час у наших «братів» наступні справи: Китай віджимає Сибір, а Росія лиш силувано посміхається, як жертва насильства в сім*ї, і робить вигляд, що все по обопільній згоді. Натомість виміщає на слабших. Їй потрібна українська кров та українські землі, щоб лишити собі хоч Золоте кільце. Поки що буряти воюють з нами на Донбасі, та потім за планом українці мають воювати в Бурятії з Китаєм. А для того потрібно зробити їм лоботомію — змусити вважати себе росіянами. Оце останнє вдається після 14-го чимраз гірше.

Ось останні новини. Уродженцям України і Білорусі в Росії планують видавати російське громадянство без проходження співбесіди на знання російської мови.

Мені це живо нагадує ситуацію перед захопленням Криму. Коли розкидалися своїми паспортами навсебіч. І от недавно на Донбасі. Дехто ці ідеї підтримує. Арестович, наприклад. З тої позиції, що в майбутньому лишиться лиш хінді, китайська, англійська та російська. Тому нам треба забрати російську собі, перехопити ініціативу (оскільки українці і так серйозно вклалися у її розвиток на протязі спільної історії) та стати новими росіянами, тільки кращими.

Однак, це самообман. З однієї сторони він апелює до природної ліні, притаманній кожному людському створінню — навіщо щось вчити? З другої — починаючи з Мазепинських часів ми намагаємось зробити Росію цивілізованою — ми загубили своє козацтво, рештки якого перетворилися на кАзаків , ми століттями віддавали цвіт своєї інтелегенції, яка щиро бачила нас в майбутньому єдиним народом, а тому творила ту російську мову і творила тією мовою. Пройшли століття. І що?! Єдине визнання, якого ми домоглися — це визнання нас бидлом.

Насправді наймасштабнішу революцію зробив Шевченко — він розірвав ці кайдани і показав нації шлях бути собою. Немає більшого обману, ніж дивитися на карті контури Росії. Насправді нема тих кордонів, не там вони пролягають. І це добре розуміє Путін, намагаючись нас вернути в ту роль поживного середовища для колоній свого паразитуючого державоутворення.

Ні вже. Те що створили для вас — вже ваше, користуйтеся. Та тепер ми творимо лише для себе. Свою націю, свою культуру, свою історію. І наша гідність — бути собою. Народ перехворіє Зеленським, та більше не дасть розіп*яти себе.