Потім Луценко знову скаже, що це не злочин, а репресії. Брехня, зведення політичних рахунків і репресії. І що зловживання владою не було. Повторить те, що вже зараз белькоче Гелетей.

Не полінуйтесь, подивіться відео.

Зашквар у стилі часів любителя страусів з хворими колінами. Давно так не шкварчало.

Воротить від Генпрокурора, що вже сидів за перевищення владних повноважень.

І від того, що знову є привід посидіти йому ж і за це ж саме.

Воротить від того, що таки не посидить.

Воротить від того, що на думку Ради і Президента, кращої кандидатури щоб очолити держорган, діяльність якого має бути направлена на захист прав і свобод людини, немає.

Воротить від краснознаменно-соціалістичної біографії. Воротить від того, що людина, яка не створила жодного серйозного бізнесу, а все життя висмоктує державний кошт може собі дозволити весілля, на яке, судячи з усього, не соромно запросити перших осіб держави. І при цьому хрін знає скільки років корчив з себе соціаліста.

І ще більше воротить від того, що це весілля обслуговують Управління державної охорони, відомчі автобуси, автівки і т.д. І щось мені підказує трохи повністю за наші з Вами податки.

Воротить від слів Гелетея (глави УДО), який пояснює наявність реанімобіля і швидких тим, що серед перших осіб держави є люди з поганим здоров'ям, а наявність УДОшників — небезпекою.

Скільки, йоб Вашу мать, весіль в Україні відбувається щодня, на яких присутні люди із слабким здоров'ям і в небезпеці? Ви хоч на одному реанімобіль, швидкі допомоги і табуни відмазкогенеруючих удошників бачили?

Не треба робити вигляд, що нормально те, що насправді ненормально.

Хоче робити весілля? Хай робить.

Хоче робити весілля за участі впливових людей? Хай робить, має право.

До чого тут УДО, відомчі автівки, що возять візажисток тудим-сюдим і т.д.?

Гелетей, ау-у-у. Спустись на землю. По цю сторону реальності теж є люди з критичним мисленням. Для кого твої пояснення на рівні дитсадку?

Як тупі когути:

«Там був горб, об нього перечепився, схопився за оператора, від цього в оператора струс мозку. Ну ви ж бачили той горб Як на ньому не перечепиться?»

«Я не знаю, шо то у Вас за посвідчення, якась не така хворма»

«Я опше приватна особа, не знімайте мене».

«Автобус камеру случайно закрив».

«Бусіки поламались, всі три. Щас починяться і поїдуть».

Там був горб і три бусіка поламались. Бля-а-а. Ти взагалі правоздатний?

Перекрили пів ширини Обухівської траси. Державні автомобілі, що обслуговують приватну вечірку. Мудили. Мудили в цегейкових шапках.

Воротить від того, що сину Генпрокурора настільки пофігу на власну гідність і на свою майбутню сім'ю, що замість того, щоб зробити свято для себе і дружини він зробив (або не завадив татові зробити) захід, на якій тупо приїхали засвідчити лояльність діючому Генпрокурору перші особи держави.

Чоловіче, що з тобою? Де закінчується твій тато і починаєшся ти?

Династію будуєте? Старший меншого вводить в нужниє кругі?

Кругі то може й нужниє. Але ти нам не нужний. Разом з твоїм соціалистично-недосидівшим-і-знову-просящімся татом.

Подивіться, які некрасиві (в широкому розумінні слова) люди на відео. Від гостей до охорони Навіть якщо тобі на роботі сказали «охороняй бо звільню», ну, бля, роби ж це хоча б з винуватим виглядом.Або відвертайся. Ну хоч якось вияви своїм єством, що тобі соромно, що ти на приватній вечірці за державну зарплату, за гроші мільйонів платників податків стоїш і охороняєш «важних людєй».
Раби. Кляті раби і холуї. З якими нам разом будувати країну. Всупереч яким нам разом будувати країну. Назло яким нам разом будувати країну. З останніх сил будувати країну, в якій їм буде погано, а нам добре.