Конфлікт всередині опозиційного крила продовжується. Після того, як 20 січня на з'їзді партії «Опозиційний блок» було обрано кандидата в президенти, в інформаційному полі масово почали з'являтися повідомлення ніби то про домовленості певних представників бізнес еліти і чинного президента щодо висування Олександра Вілкула. Дана інформація мала дискредитувати народного депутата.

Колишній віце-прем'єр Борис Колесніков висловив своє бачення ситуації. У нещодавньому інтерв'ю відомому журналісту Олександру Чаленку він повідомив, про те, що інформація розповсюджується зі сторони опонентів — колишніх соратників Сергія Льовочкіна та Юрія Бойко. Між тим, було зазначено, що у свій час перемогу на виборах Петро Порошенко отримав завдяки тому, що відомий олігарх Дмитро Фірташ та вищезгадані колишні прибічники «Опозиційного блоку» змогли відмовити чинного мера столиці Віталія Кличка від участі у президентських перегонах в 2014 році, що було з'ясовано у Віденському суді в 2016 році.

Крім того, екс-віце-прем'єр України, акцентував увагу і на зростанні медійної присутності Петра Порошенка протягом п'яти років каденції на інформаційних майданчиках, якими володіє зокрема Сергій Льовочкін та його «колеги по цеху».

Вагомим аргументом стало і те, що наразі Генеральною прокуратурою, яка очолюється кумом чинного президента, було відкрито справи проти лідерів партії «Опозиційний блок» Олександра Вілкула та Вадима Новинського.

Проте, Борис Колесніков переконаний, що нападки зі сторони опонентів особливим чином не вплинуть на той рівень підтримки, який має Олександр Вілкул. Чи дійсно це так, покаже час. А поки що, як демонструють результати останніх соціологічних досліджень, рейтинг Юрія Бойка, після того, як він покинув лави «Опозиційного блоку» став значно меншим. Якою буде реакція опонентів на інтерв'ю Бориса Колеснікова, як розвиватиметься конфлікт між представниками опозиції і кого у кінцевому результаті підтримає наразі розпорошений та неоднорідний у прихильності південно-східний електорат, — все це буде відомо згодом. Отже, продовжуємо слідкувати за подіями. Далі перегони розгортатимуться ще цікавіше. Адже, чим ближче до «судного дня», тим більше сюрпризів, чорного піару та неочікуваних поворотів.