Однією із тенденцій, яка спостерігається напередодні президентських виборів-2019 є рекордна кількість ймовірних кандидатів. На сьогоднішній день в експертному колі йде мова про приблизно 30 претендентів на крісло глави держави. Ще одним трендом є запит суспільства на якісно нові формати, нові змісти, нові обличчя. Одним із таких нових для України політичних проектів є партія «Слуга народу» та її лідер Володимир Зеленський.

Про наміри комедійного актора студії «Квартал 95» претендувати на посаду президента говорять вже не перший місяць. Володимир Зеленський офіційно ще не заявив про свої політичні амбіції, але те, що він буде брати участь у виборах ні в кого не викликає сумнівів. А образ простого вчителя історії із серіалу «Слуга народу», який за дивних обставин стає президентом України та починає ламати існуючу систему, міцно закріпився за актором. Саме це зумовлює той рівень підтримки, який наразі має за даними соціологічних опитувань Володимир Зеленський.

Крім того, актор, який не має жодного політичного досвіду, не зможе обійтися без допомоги фахівців необхідних для побудови виборчої кампанії. Серед них є і Андрій Богдан — адвокат, який неодноразово захищав інтереси олігарха Ігоря Коломойського, а також був задіяний у рейдерських атаках та «рєшаловом» з суддями. Саме його планують зробити тіньовим керівником Штабу партії «Слуга народу». Попри те, що «колеги по цеху» Зеленського намагаються відмежуватися від можливого впливу олігарха, факт того, що Коломойський прагне повністю контролювати процес, є очевидним. Саме вищезгаданий Андрій Богдан в цьому сценарії виступить в ролі «смотрящего» . Така ситуація безумовно грає не на користь актора Володимира Зеленського. Адже герой, з яким його асоціюють українці,активно бореться проти олігархічної системи і є принциповим в питанні корупції! Чи збереже актор своє нове обличчя в політиці покаже час...