Останніми днями неприємно здивували навіть люди, яких завжди вважав і розумними, і порядними, і патріотичними. Останнєю краплею став виступ пана Власюка, відомого казкаря під псевдо Сашко Лірник. Всі вони зводяться до одного: якщо ти патріот – мусиш голосувати за порошенка «бо голос пропаде», тобто, в перекладі на людську мову: переможуть зе або ю. І тоді Україні,мовляв, капець.

Не хочу коментувати, чого не вистачає цим добровільним агітатором за злодія, брехуна, державного зрадника і мародера – розуму чи совісті. Думаю, у всіх по різному.

Не варто мабуть зупинятись і на моральному аспекті проблеми, що голосуючи за порошенка ви погоджуєтесь на все, що зараз коїться навколо: на свинарчуків і фуксів, на офшори і відсутність правосуддя, на кумпгокугога , на президентський бізнес і владу олігархії, на довільну кількість плюсів до роттердаму і зростання комунальних платежів до захмарних. Ви погоджуєтесь навіть на більше: згадайте, як кучма- 2 відрізнявся від кучми-1 і зрозумієте, про що йдеться. Безкарність розбещує!

Гаразд, послухаємось порохоботів, відкинемо емоції, як вони просять, і розглянемо питання прагматично: щоб не стало гірше, щоб «голос не пропав».

Найгірша брехня – це частина правди. Тож поглянемо на те, що замовчується порохоботами. Що попереду ще другий тур! Вони, звісно, брешуть, що про це не час. Але ми подумаємо. Дійсно, якщо патріоти проголосують у єдиному пориві за порошенка, він вийде у другий тур, додавши наших 20% до 5% відсотків його холуїв. А далі що?! Навіть торішня «соціологія», ще не так щедро оплачувана маніпуляторами, визнавала: у порошенка колосальний антирейтинг! Більш 70% виборців не проголосують за нього за жодних умов! За цей час ситуація лише погіршилась. «Гарант» вже отримав почесне звання «задньопрохідного» коли прокрадався чорним ходом до ЦВК, щоб не зустрітись із вдячними виборцями. З тих пір ситуація лише погіршилася! Погляньте, що сьогодні коїлось у Львові. Колосальні сили поліції і нацгвардії самочинно, без дозволу мерії, перекрили весь центр міста, заблокували рух громадського транспорту, щоб порошенко і його кочовий антимайдан зробили селфі на фоні львівської опери! Задньопрохідний вже тіні виборця боїться. Бо відчуває загальну ненависть.

Насправді, це голос за порошенка пропаде, пропаде неминуче, бо в другому колі його обходить кожен конкурент, окрім бойка. Та бойка там не буде, бо на кожного Бойка знайдеться свій вілкул з лівою різьбою.

Тож, якщо ви, патріоти України, дійсно боїтеся, щоб ваш голос не пропав — не давайте його порошенку! Тоді він і не пропаде. Бо голос за порошенка – це голос за його опонента в другому колі! Проголосуйте за єдиного кандидата від патріотів – Руслана Кошулинського. Він у другому турі гарантовано здолає кожного опонента, бо дійсно не має «зерна неправди за собою», саме порівняння з ним «вбиває» конкурентів. От і намагалися маніпулятори замовчати Кошулинського, заховати його поміж лісу своїх технічних кандидатів. Не вдалося! Останніми днями Кошулинський має 2-3 ефіри щодня. Олігархи – власники каналів визнали, що замовчати не вдалося. А якщо з'ясується, що новообраний президент взагалі не з'являвся на їхніх каналах – вони втратять довіру глядача. Назавжди! А попереду ще парламентські вибори, якими теж хочеться маніпулювати. От і зняли з Кошулинського «інформаційну блокаду», бо змирились з ростом його популярності. Тому змінили тактику й почали обливати Кошулинського брудом. Але він справжній Лицар Честі, людина з бездоганною репутацією, до нього не липне. Пропали грошики, сплачені брехунам.

Не легковажте своїм голосом! Право вибору дається нам лише раз на кілька років. Не дайте цим рокам пропасти, як пропали п'ять попередніх. Не хочете перемоги ю чи зе? Підтримайте Кошулинського. Він не зрадить, не злякається не продасть. Чи хтось вірить, що ветеран війни зіллє Україну кацапам, яких вбивав власноруч? Чи повернеться язик у порядної людини назвати Кошулинського агентом кремля?!

А якраз він має реальні шанси стати президентом. Першим справжнім Президентом України, з великої літери. Якщо ви перестанете слухати маніпуляторів-брехунів і наважитесь підтримати справжнього героя.