Братам Капрановим подяка – бо їхнім твором навіяло…https://www.facebook.com/KapranovyBraty/?hc_ref=AR...

Їдуть по преріях два ковбої

-На тебе сіла велика зелена муха! – скрикнув один.

-То ти хочеш сказати, що я лайно?! – промовив перший, поволі витягаючи револьвера.

-Зовсім ні! – заспокоїв його товариш. Потім, дочекавшись поки той заховає револьвера, вихопив свій і стрелив йому в лоб.

-Але велика зелена муха ніколи не помиляється! – закінчив він свою думку, скидаючи капелюха над небіжчиком.

(американський анекдот часів Дикого Заходу).

Пропозиція лідерів так званої «ЛГБТ-спільноти» і зарубіжних грантоїдських організацій із «захисту прав людини» до наших керманичів, щоб вони особисто очолили черговий гей-парад раптом знайшла неочікувано гарячий відклик у серцях і душах мільйонів українців.

-Нарешті все стало зрозуміло! – вигукнув чи не кожен з них, по черзі кілька разів заглянувши то в телевізор то в холодильник. – А ми ж і не туди… Хто б міг подумати! Тепер все стає на свої місця…

Якщо ніхто й не вискочив з криком «Евріка!!!» голим з ванни на вулицю, то лише тому, що інтернетом у ванні не користуються.

Ні-ні, я звісно ж знаю, що всі наші владці мають щасливі, успішні, а головне – дуже багаті і, що важливо, традиційні за складом родини, які після нещодавніх змін до законодавства складаються не з геїв, а з геніїв (що не одне й те ж саме), причому виключно з геніїв підприємництва (ну хіба за винятком немовлят).

Жодним чином не відношу себе до гомофобів, як і до будь-яких інших «фобів», зокрема і тому, що фобія – це страх. У дослівному перекладі. А страх і ненависть – різні емоції, погодьтеся. Більше того, вважаю, що до хворих ( в тому числі психічно чи гормонально) варто відноситись зі співчуттям і турботою. Ну, принаймні доти, доки вони не почнуть поширювати заразу навмисно. Ненависть до заражених і ненависть до зарази – трошки різні речі, чи не так? Я ж ризикну піти ще далі і стверджувати, що ненависть деструктивна взагалі, бо спалює душу. Я навіть до кацапів намагаюсь не відчувати ненависті, хоча вони є і хворі і хвороба «в одному флаконі».

Але яке діло мільйонам українців до моїх міркувань, якщо вони впевнені, що Велика Зелена Муха практично не помиляється…