Шановне панство! Відженіть від екранів моніторів дітей, психічно хворих, фактично їбанутих і користувачів твіттера, нездатних переварити текст довжиною більш за 140 символів. Я зараз очевидни речі буду говорить. Але це тількі між нами.

Увага, інтрига! Я за рускій мір.

Панове, хто вже набрав у руки каменів, дрючків та автоматів, що би вбити суку, — трохи почекайте, будь ласка. Підсудний має сказати останнє слово.

Це насправді так — я за рускій мір. І ось чому.

Є в Україні такі люди, не знаю як точніше їх назвати, які на повному серйозі вважають, що як тікі Вова Хуйло протягне ноги, так відразу «Расія вспрянєт атасна і там взайдьот ана — звізда плінітельнава щастя». Таких багато. І вони реально таке вважають.

Дозвольте з цього приводу висловити їм свою експертну думку: хуй там!

Насправді, Путін в политичному станє Московії не визначає ні чого. До речі воно може замкнутися з Дімкою та неповнолітніми хлопчиками в сауні на роки, виходити звідти тільки посрать, пожерти, за лубрикантами та на щорічне посилання народу, але від того нічого в Росії особо ся не змінить, бо таке там, прости господи, «суспільство».

Поява Хуйла в президентах Росії явище не випадкове, а закономірне. Чи могло бути інакше? Ніт! © На здоровому організмі сіфіломи ся не утворюють. Можете собі уявити, що б в якойсь Фінляндії чи Брітанії зараз ся з'явив політик схожий на Путіна і своїми нісенітницями викликав шалені захоплення переважної більшості населення? Я не можу. Немає там соціального замовлення на таке, а у дараґих расіян є. Чому?

На Росії існуюча система століттями ся складала, формуючи московшанский менталітет. І вона, до речи, дуже добре працювала, бо для середньовічної імперії така модель цілком собі життєздатна. Цей факт є незаперечним, бо Орда дожила по інерції аж до 21-го сторічча. За весь час існування Запорєбрікового царства, система ся сформувала і затверділа. І зараз Росія — надійна телега з нікеліду титану. І як би ти ся не намагав витягнути це в авто, чи хоча б в лісапєд з моторчиком, воно се одно поверне свою первісну форму воза з сідячкой © для царської дупи. Вона в принципі не здатна до реформації. На цій темі богато ентузіастів зуби обламало, від князя Василя Голіцина до Джорджа Сороса.

Так само затвердів і менталітет московитів. А про особливості російської ментальності я зараз писати навіть не буду, бо ця тема невичерпна, від мошкванского мазохізму, скрізь невгамовну піздлівість і тверду впевненість у тому, що крадена кобила завжди дешевше купленої, до нестримного садизму з потребою погвалтувати, попалити і пограбувати. Це ж довго. А мені зараз потрібно швиденько виправдатися, поки не почали стріляти, бо я ж казав — я за рускій мір.

Загалом, змінити Росію в кращу сторону ми не можемо. Це науковий факт.

Знищити в прямому зіткненні ми її теж не можемо. Це дуже дорого. Ми не потягнемо.

Але є варіант. Москва повинна ся самозагубить.

У сучасному світі, це середньовічне утворення — чужорідне тіло. І події останніх років це підтверджують. Російській сморід зараз набрид цивілізованому світу настільки, що багато росіян навіть вважають за краще не афішувати своє походження, коли виїжджають за межі своєї імперії. Такого ніколи ще не було.

Сама Московія неминуче скочується в колію, торовану ще Радянським Союзом. І рано чи пізно зобов'язана перетворитися в таку собі приполярну Венесуелу. І тут найважливіше для нас — не допустити її гальмування. Нам потрібно щосили підштовхувати Росію в пекло. Ми просто зобов'язані докласти до цього руку.

Тому я за рускій мір, але виключно в його російських межах. У непорушних и непроникних, навіть для нейтрино, межах. Рускій мір на Росії повинен цвісти і пахнути, міцніти і розвиватись, обвиваючи ординську шию тугою петлею, поки тіло не повисне безживним лантухом на гілці.